رییس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان جزییاتی از اولین نشست کارگروه صادرات در سال ۹۱ عنوان کرد: براساس اهدافی که در برنامه پنجم پیشبینی شده برای سال ۹۱ نیز در سند برنامه با احتساب خدمات فنی و مهندسی هدف ۵۱ میلیارد دلاری پیشبینی شده بود اما شورای صادرات بر دسترسی تا هدف ۷۵ میلیارد دلاری تاکید کرد.
حمید صافدل در گفتوگو با ایسنا، در مورد جزییات اولین نشست کارگروه صادرات در سال ۹۱ گفت: در این جلسه عملکرد سال گذشته صادرات مرور شد. در سال گذشته در مجموع میزان صادرات غیرنفتی کشور با احتساب صادرات میعانات، کالا و خدمات فنی و مهندسی به مرز ۴۸ میلیارد دلار رسید. این در حالی است که این آمار در عملکرد برنامه پنجم حدود ۳۵ میلیارد دلار پیشبینی شده بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته میعانات هم به این هدفگذاری اضافه شد و حدود ۱۰ میلیارد دلار صادرات میعانات داشتیم، این میزان از مرز ۴۵ میلیارد دلار هدفگذاری صادراتی برای سال گذشته عبور کرد و میزان آن به مرز ۴۸ میلیارد دلار رسید.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: براساس اهدافی که در برنامه پنجم پیشبینی شده برای سال ۹۱ نیز در سند برنامه با احتساب خدمات فنی و مهندسی هدف ۵۱ میلیارد دلاری پیشبینی شده بود اما شورای صادرات بر دسترسی تا هدف ۷۵ میلیارد دلاری تاکید کرد.
وی تصریح کرد: در این راستا در سال جاری هم هدف پیشبینی شده برنامه را رصد میکنیم و هم تکلیفی که شورای صادرات داشته است.
رییس سازمان توسعه تجارت ایران در مورد چگونگی تحقق هدفگذاری صادراتی غیرنفتی در سال ۹۱ عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیاز به الزاماتی است که در این الزامات نیاز به تسهیل در حوزههای مختلف بانک، صندوق ضمانت صادرات و سایر زیرساختهای صادراتی است.
به گفته وی در همین راستا در جلساتی با حضور رییس کل بیمه ایران برای جمعبندی سیاستهای تسهیل در پوششهای بیمهای صادرات و معاون ارزی بانک مرکزی برای اتخاذ راهکارهای تسهیل در تامین ارز مورد نیاز صادرات برگزار خواهد شد.
صافدل متذکر شد: همچنین قرار شده سایر دستگاههایی که به نوعی با زیرساختهای صادراتی مرتبط هستند، تکالیف خود را در این راستا انجام دهند.
وی به تقسیم کار منطقهای نیز اشاره کرد و افزود: کلیه استانداریهای کشور با تشکیل شورای صادرات در استانها برای تحقق اهداف تعیین شده در سند راهبرد ملی صادرات و همین طور اهداف کمی تعیین شده برای سال ۹۱ برنامههای بخشی و منطقهای خود را براساس تکلیف استانی در نظر خواهند گرفت و در هر استان با زیر بخشهای صنعت، معدن، پتروشیمی، فرش و صنایع دستی و سایر زیربخشها در این زمنیه اقداماتی انجام خواهد شد و در دورههای سه ماهه آمار پیشرفت کار استانها توسط وزارت کشور دریافت و به شورای عالی صادرات ارائه میشود.
صافدل در پایان یادآور شد: همچنین قرار شد دستگاههای عالی در هر حوزه، الزامات و زیرساختهای مورد نیاز برای دسترسی به اهداف تعیین شده را بررسی کنند و به شورا ارائه دهند.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…