جمعیتی موبایل بهدست که مشخص است عمده آنها دلال ارز هستند با سر و صدای زیادی مشغول دادوستد دلار و یورو بوده و تعدادی هم نگران از افزایش قیمت ارز برای خرید با قیمت پایینتر تلاش میکنند. البته در این میان، ازدیاد تماشاچیها هم به نفع دلالان تمام میشود. این درست همان اتفاقی است که درماه گذشته مانع کاهش قیمتها شد.
“دی نیوز”_دیروز بازار سکه و ارز تهران در حالی با کمبود تقاضای واقعی مواجه بود که دلالان تلاش زیادی برای بالابردن قیمتها داشتند.
به گزارش همشهری، همزمان با بازگشایی مجدد بازار طلا و ارز، همانطور که پیشبینی میشد قیمتها پس از گذراندن یک هفته باثبات دوباره روند صعودی در پیش گرفته و با یک جهش قیمت مواجه شد. البته افزایش قیمت جهانی طلا به ۱۷۲۵دلار در هر اونس نیز در صعودی شدن شاخص قیمت در بازار طلا بیتأثیر نبود.
بر این اساس سکه با حدود ۴۰هزار تومان افزایش نسبت به پایان هفته گذشته، به یک میلیون و ۱۹۰هزار تومان رسید و نیم سکه ۵۹۶هزار تومان فروخته شد. دلار هم دوباره به سمت سه هزار تومان خیز برداشت و تا دو هزار و ۹۵۰تومان افزایش یافت. دیروز همچنین قیمت انواع ارز در مرکز مبادلات با ثبات نسبی همراه بود. بانک مرکزی نرخ مبادلاتی دلار را دو هزار و ۴۵۷تومان تعیین کرد که نسبت به پنجشنبه گذشته سه ریال کاهش داشته است. قیمت مبادلاتی هر یورو نیز با هفت تومان رشد سه هزار و ۱۹۱تومان اعلام شد.
دلالان در بازاری راکد بالبال میزنند
اما مشاهدات خبرنگار ما از خالیبودن بسیاری از صرافیهای خیابان فردوسی و بستهبودن تعداد قابل توجهی از آنها در اواسط روز گذشته حکایت دارد. با وجود این پاسخ این اتفاق سؤالبرانگیز چند قدم پایینتر درست مقابل سفارت سابق انگلیس مشخص میشود. جمعیتی موبایل بهدست که مشخص است عمده آنها دلال ارز هستند با سر و صدای زیادی مشغول دادوستد دلار و یورو بوده و تعدادی هم نگران از افزایش قیمت ارز برای خرید با قیمت پایینتر تلاش میکنند. البته در این میان، ازدیاد تماشاچیها هم به نفع دلالان تمام میشود. این درست همان اتفاقی است که درماه گذشته مانع کاهش قیمتها شد.
در نیمه آبانماه هجوم متقاضیان برای تأمین نیازهای ارزی خود در زمان کاهش قیمتها منجر به بازگشت دوباره نرخهای آزاد به سمت بالا شد که این امر با کاهش استقبال مردم از خرید و فروش سکه و ارز دوباره منجر به فروکش کردن قیمتها در بازار شد. اما دیروز در کنار اتفاقاتی که در بازار آزاد رخ داد، اخبار امیدوارکنندهای از مرکز مبادلات ارزی رسید. به گفته سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور بیشترین میزان ارز تخصیص یافته توسط بانک مرکزی از طریق این مرکز مربوط به گروه کالایی اولویت پنجم است. این گروه کالایی شامل اجزا، قطعات و تجهیزات صنعتی صنایع مادر است که به گفته صمد کریمی حدود ۳۸درصد ارز تخصیص یافته را بهخود اختصاص داده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…