قائم مقام وزیر نیرو در امور بینالملل با اشاره به آغاز مذاکرات ایران و چین برای امضای ۲۰ میلیارد دلار قرارداد تامین فاینانس طرحهای آب و برق از امضای سه میلیارد دلار قرارداد جدید تامین فاینانس با چین خبر داد و گفت: چین موافقت کرده فاینانس ۱۵ طرح آب و برق ایران را تامین کند.
اسماعیل محصولی در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت مذاکرات ایران و چین به منظور تامین فاینانس برخی از طرح های نیروگاهی و سدسازی، گفت: هم اکنون مذاکراتی به منظور امضای بیش از ۲۰ میلیارد دلار قرارداد جدید با فاینانسورهای چینی در سه حوزه ساخت نیروگاه، شبکه انتقال آب و طرحهای زهکشی و ساخت نیروگاههای برقآبی در دستور کار قرار دارد.
قائم مقام وزیر نیرو در امور بینالملل با اعلام اینکه تامین فاینانس ساخت سد و نیروگاه برقابی رودبار لرستان، ساخت خط انتقال آب زرینه رود و نیروگاه های برق بادی در خواف خراسان از پروژه های جدی در حال مذاکره بین دو طرف است، تصریح کرد: تاکنون از مجموع بیش از ۲۰ میلیارد دلار قرارداد تامین فاینانس حدود سه میلیارد دلار پروژه تامین فاینانس بین ایران و چین نهایی و قطعی شده است.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه مجموع تعداد کل پروژه های در حال مذاکره با طرف چینی حدود ۱۰ طرح و پروژه آبی و برقی است، بیان کرد: تاکنون ۵ طرح نیروگاهی، اجرای ۱۵ پروژه احداث خطوط انتقال و زهکشی آب و ۸ طرح سدسازی و احداث نیروگاه برق آبی با طرف چینی تعریف و مذاکرات آن آغاز شده است.
محصولی در خصوص دلایل تاخیر در نهایی شدن قراردادهای تامین فاینانس با طرف چینی توضیح داد: برای امضای قرارداد نهایی باید مذاکراتی با بانک مرکزی به منظور تعیین بانک عامل انجام شود.
قائم مقام وزیر نیرو افزود: علاوه بر این بخش خصوصی ایرانی شاغل در طرح های مشترک آب و برق باید ۱۵ درصد آورده خود را به پروژه تزریق کند که این موضوع بعضا زمان بر است.
این مقام مسئول با اشاره به ضرورت هماهنگی با بانک مرکزی، بخش خصوصی ایرانی و فاینانسور چینی، تاکید کرد: این مراحل و انجام مذاکرات بعضا زمان بر است که هم اکنون بخشی از مذاکرات مشترک آن با حضور وزارت نیرو در حال انجام است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…