وزیر صنعت، معدن و تجارت از توافق جدید بانک مرکزی با صرافان مجاز برای پوشش تقاضاهای خرد ارزی نیازهای خدماتی خبر داد و گفت: براین اساس برخی نیازهای اسکناسی مشتریان خرد همچون مسافران، دانشجویان ومواردی ازاین دست طبق قاعده ای جدید و ارز ارزان تر از بازار آزاد پاسخ داده میشود.
مهدی غضنفری افزود: تصمیم اخیر بانک مرکزی و صرافان که امیدواریم تا پایان هفته جاری اجرایی شود، بسیار خوب بوده و قطعا می تواند بخشی از نیازهای خرد را که در تقاضای بازار نیز تاثیر گذار است، پاسخگو باشد.
توسعه فضاهای جدید در مرکز مبادلات ارزی
وزیر صنعت، معدن وتجارت که این سخنان را در حاشیه بازدید از دو طبقه جدید پیش بینی شده برای پاسخگویی به پرسش های مراجعه کنندگان و همچنین استقرار نمایندگان بانک های عامل درطبقات زیرین مرکز مبادلات ارزی عنوان می کرد، افزود: صرافان مجاز و معتبر برای تامین نیازهای خرد (این میزان از نظر تعداد زیاد است اما از جهت رقم چندان بالا نیست) ارز را با قیمتی حول و حوش مرکز مبادلات ارزی که هر روز بانک مرکزی اعلام می کند ، عرضه خواهند کرد.
غضنفری افزود: این شیوه به نوعی خرید و فروش های ارز توسط مردم یا بانک های عامل را در مقادیر کمی که مربوط به خدمات است و به واردات ارتباطی ندارد ، رسمیت می بخشد.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مرکز مبادلات ارزی با استقبال خوب تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد اولیه مواجه شده ، افزود: از ابتدای راه اندازی مرکز هر روز شاهد مراجعه افراد بیشتری از فعالان اقتصادی هستیم به این دلیل برخی توسعه ها در فضای مرکز انجام دادیم و ارایه سرویس های جدید را آغاز کرده ایم.
تعداد بانک های عامل مستقر در مرکز مبادلات به رقم ۱۲ رسید
غضنفری افزود: تعداد بانک های عامل در مرکز مبادلات ارزی از ۲ بانک (ملت و کشاورزی ) به ۱۲ بانک در روز دوشنبه دهم مهرماه رسید و این بانک ها به نمایندگی از مشتریان متقاضی واردات ، در محل مرکز مبادلات ارزی مستقر شده اند.
وی با اشاره براینکه براساس تصمیم قبلی مقرر شد تا متقاضیان از مراجعه مستقیم به مرکز خود داری کنند ، افزود: افراد دارای برگه معتبر ثبت سفارش می توانند با مراجعه به شعب بانک های مختلف کار تخصیص ارز را در مرکز مبادلات ارزی دنبال کنند.
حجم مبادلات ارزی از۲۵۰ میلیون دلار عبور کرد
غضنفری سپس گفت: خوشبختانه اقدام مناسب راه اندازی مرکز مبادله ارزی که نتیجه تصمیم کارگروه مشترک دولت و مجلس بود ، موجب شده تا روز به روز بر حجم مبادله افزوده شود و عرضه ارز در مرکز تا دو روز گذشته به ۱۸۰ میلیون دلاررسید و حجم آن در روز گذشته تا قبل از پایان عرضه به ۷۰ میلیون دلار رسید.
تخصیص ارز به اولویت های ۶ و ۷ در آینده ای نزدیک
غضنفری افزود: انتظار می رود علاوه بر افزایش تعداد بانک های عامل به محض اینکه اولویت های ۳ تا ۵ واردات به نقطه قابل قبولی برسد، به سراغ اولویت های ۶ و ۷ از گروه ۱۰ گانه کالاهای وارداتی، برویم.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت در پایان افزود: امیدواریم با توجه به تلاش های بسیار برای پاسخ دهی به نیازهای وارد کنندگان، افزایش خدمات جدید و اضافه شدن خدمات دیگر در آینده ای نزدیک بزودی در میزان تقاضای ارز تعادل ایجاد شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…