اتاق بازرگانی افغانستان(اتاق صنعت و تجارت) اعلام کرد به هیچ گونه درخواستی از سوی امریکا مبنی بر قطع برخی مناسبات کاری با ایران توجه نخواهد کرد. این اتاق وضع نا به سامان اقتصادی افغانستان را دلیل این موضع خود عنوان کرد.
به گزارش سایت خبری اتاق بازرگانی تهران به نقل از “رویترز”, اتاق بازرگانی افغانستان هفته گذشته اعلام کرد که یک هیات از طرف خزانه داری امریکا وارد کابل شده و در ملاقات های متعدد با مقامات بانک مرکزی, بانک های خصوصی و بخش خصوصی کاری افغانستان خواستار شده است که در پیروی از تحریم های امریکا علیه ایران این نهاد ها برخی مناسبات و مبادلات خود با ایران را متوقف کنند.
به گزارش این خبرگزاری, خان جان الوکزای, معاون اتاق بازرگانی افغانستان در این مورد گفت که هنوز هشدار رسمی از جانب امریکا در خصوص قطع مراودات با ایران نرسیده اما تردیدی نیست که در صورت ارسال هشدار رسمی از سوی دولت امریکا واکنش دولت افغانستان صریح خواهد بود. وی افزود: امریکا از ما می خواهد کسب و کار با ایران را متوقف کنیم در حالی که افغانستان با مشکلات اقتصادی بزرگی دست به گریبان است.الوکزای تصریح کرد: با وجود روابط سیاسی نسبتا لرزان بین دو همسایه افغانستان از لحاظ تامین مواد خوراکی, سوخت و کالا به شدت به همسایه ثروتمند غربی خود وابسته است.
مبادلات تجاری افغانستان با ایران سالانه به ۲ میلیارد دلار بالغ می شود و ۱۵ درصد نفت مورد نیاز افغانستان از راه ایران تامین می شود.
بر اساس این گزارش سه شرکت بزرگ ایرانی شامل بانک آرین, شرکت ملی نفت ایران و اپراتور بندر عباس که بخش عمده ای از نیاز های خوراکی, انرژی و نقل و انتقالات پولی افغانستان را تامین می کنند مشمول تحریم های امریکا شده اند و شرکت های خارجی که با شرکت های تحریم شده ایرانی همکاری کنند ممکن است مشمول تحریم های امریکا شوند.
مقامات خزانه داری امریکا از مسوولان افغان خواسته اند در تعامل با بانک آرین جوانب احتیاط را رعایت کنند. این بانک دارای شعبه هایی در کابل و هرات است.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…