یک مدرس کار آفرینی تأکید کرد: کسب و کار خانگی فردی از دیرباز در خانوارها از جمله خانواده های ایرانی رواج داشته اما در سال های اخیر، کسب و کارهای گروهی نیز رونق گرفته است.
مسلم خانی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: در کسب و کار خانگی معمولاً تلاش می شود بخشی از نیازهای بازار متناسب با توانمندی اعضای خانوار تولید و عرضه شود که تولید فرش های دستباف و همچنین گلیم و دست بافته ها از این محصولات محسوب می شود و با نصب یک دار قالی در داخل خانواده قابل تولید است.
وی افزود: با توجه به گسترش جوامع شهرنشینی و همچنین شکل گیری انبوه تقاضا برای برخی کالاها و خدمات، گاهی دیده می شود که اعضای خانواده به طور گروهی و تیمی در یک فعالیت اقتصادی وارد می شوند و کسب و کاری را برای خود راه اندازی می کنند.
خانی گفت: ارائه خدمات رایانه ای، خدمات ترجمه و همچنین برخی فعالیت ها در زنجیره تولید کالاهای مهم از این طریق انجام می شود.
وی اظهار داشت : در کسب و کارهای گروهی خانوادگی مسائلی مانند تقسیم کار و بازاریابی و مدیریت تأمین مواد اولیه دیده می شود که به تخصصی شدن فعالیت ها کمک می کند.
خانی افزود: طرح ساماندهی مشاغل خانگی نیز می تواند به این فرآیند کمک کند.
وی گفت : افزایش و پایداری نرخ بیکاری در طولانی شدن مدت انتظار نیروی کار سبب شده است گرایش به اینگونه کسب و کارها هم توجیه اقتصادی پیدا کند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…