بانک پارسیان صدور ضمانت پرداخت برای واردکنندگان ایرانی که کالاهای هندی خریداری می کنند را به دلیل نداشتن سرمایه کافی به روپیه، متوقف کرده است.
دهلی نو و تهران برای دور زدن تحریمهای مالی غربی، در ماه ژانویه بر روی یک سیستم معامله تهاتری توافق کردند تا ۴۵ درصد از معاملات نفتی ۱۰ میلیارد دلاری سالانه میان ایران و هند به روپیه پرداخت شود و ایران نیز از این پول برای پرداخت پول کالاهای صادرکنندگان هندی استفاده کند.
در این توافق، اعتبارنامهها پرداختها را تضمین کرده و تجارت میان دو کشور را راحت می کردند. پس از اینکه یک مکانیسم تسویه به دلار تحت فشارهای واشنگتن در دسامبر ۲۰۱۰ توسط بانک مرکزی هند بسته شد، تنها راه دیگر پرداخت هند به ایران در حال حاضر به یورو و از طریق هالک بانک ترکیه است.
مهاجری تهرانی، نایب رییس بانک پارسیان در امور بین المللی در گفت و گو با رویترز اظهار کرد این بانک تصمیم گرفته است صدور اعتبارنامهها را متوقف کند زیرا متعهد است در هنگام ارایه شدن آنها، به ذی نفعان پول پرداخت کند.
تهرانی گفت: از دو سه ماه قبل ما در انتظار دریافت پول از شرکتهای نفتی هندی بودهایم اما متاسفانه این شرکتها تاکنون پولی به حساب ما با یو.سی.او بانک واریز نکرده اند.
پالایشگاههای هند تا زمانیکه دهلی نو معافیت برنامه ریزی شده از مالیات سنگین را برای آنها اجرا نکند، برای پرداخت پول به حساب یو.سی.او بانک منتظر می مانند.
اودی ناراوان میترا، مدیرکل خزانه، بین المللی و مالی یو.سی.او بانک در این زمینه حاضر به اظهارنظر نشد.
ام.پی جیندال، رییس انجمن صادرکنندگان برنج هندی، در گفت و گو با رویترز اظهار کرد بانک پارسیان صدور اعتبارنامهها را متوقف کرده که انباشته شدن پولهایی که باید پرداخت شوند را به دنبال داشته است.
جیندال گفت واردکنندگان ایرانی اکنون حدود ۱۰ میلیارد روپیه (۱۷۹.۳ میلیون دلار) به صادرکنندگان برنج هندی بدهکار هستند.
تهرانی اظهار کرده است ایران پیشنهاد کرده حدود ۱۰ میلیون یورو (۱۲.۵ میلیون دلار) در حساب بانک پارسیان با یو.سی.او بانک بگذارد تا بدهیهای صادرکنندگان هندی را تسویه کند اما دهلی نو این تقاضا را نپذیرفته است.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…