تولید بالغ بر ۵۰ درصد از منسوجات بی بافت جهان در آسیا در سال ۲۰۲۰

 

بیش از نیمی از منسوجات بی بافت در دنیا در سال ۲۰۲۰ در آسیا تولید خواهد شد.

به گزارش دفترمطالعات آماری و راهبردی انجمن صنایع نساجی ایران و به نقل از سایت nonwovens industry براساس اطلاعات بدست آمده از مرکز اطلاعات نساجی، بیش از نیمی از منسوجات بی بافت در دنیا در سال ۲۰۲۰ در آسیا تولید خواهد شد.

مطالعات شرکت اطلاعات تجارت نشان می دهد که از سال ۲۰۰۱ تا سال ۲۰۱۱ تولید منسوجات بی بافت نزدیک به ۳ برابر شده و همچنین بیشتر از ۴۰ درصد از این منسوجات در آسیا تولید شده است.

در سال ۲۰۱۱ تولید منسوجات بی بافت در آسیا با ۷.۴ درصد افزایش به ۳.۱ میلیون تن رسید در حالیکه رشد تولیدات در سال ۲۰۱۰ برابر با ۱۰ درصد و در سال ۲۰۰۹برابر با ۱۳.۱ درصد در هریک نسبت به سالهای قبل از آنها بود.

این نرخ رشد سریع منعکس کننده افزایش استفاده از منسوجات بی بافت در آسیا بوده و ادامه صنعتی شدن در کشورهای منطقه را می رساند. بعلاوه توسعه و نوآوری در زمینه منسوجات بی بافت منجر به ایجاد کابردهای جدیدی از این محصولات می گردد.

از میان کشورهای اصلی تولید کننده منسوجات نبافته در آسیا، چین با سهمی بیش از دو سوم از کل آسیا، در سال ۲۰۱۱ بیش از ۲.۱ میلیون تن منسوج نبافته تولید نموده و از آن سال تا کنون بزرگترین تولیدکننده این منسوجات در آسیا به شمار می رود.
از میان محصولات مختلفی از منسوجات بی بافت در سال ۲۰۱۱ بیشترین سهم مربوط به اسپان باند(spunbonded) و ملت بلان(meltblown) بوده که ۴۴.۲ درصد سهم را در میان سایر تولیدات داشته است. اما سریعترین رشد در میان محصولات مربوط به منسوجات اسپانلس (spunlace) بوده که از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۱ رشد سالانه ای برابر با ۲۰ درصد داشته و در فقط در سال ۲۰۱۱ بالغ بر ۲۱.۸ درصد رشد داشته است.

بسیاری از تحلیلگران رشدی نامحدود برای استفاده از دسته ای از منسوجات نبافته را در سالهای آینده پیش بینی می کنند که از جمله این منسوجات عبارتند از: منسوجات پزشکی، بهداشتی، فیلتر و ژئوتکستایل است که در میان سایر منسوجات از رشد بیشتری در مصرف برخوردار خواهند بود.

چین و هند با توجه به اینکه یک سوم از جمعیت جهان را دارا می باشند، پتانسیل این را دارند که بزرگترین بازار مصرف این محصولات باشند.

اما تولیدکنندگان منسوجات بی بافت آسیا برای تحقق قوای بالقوه خود مجبور خواهند شد تا از تکنولوژیهای پیشرفته و همچنین از الیاف بشر ساخته با کیفیت بالا استفاده کنند.

منبع: www.nonwovens-industry.com
ترجمه:مهندس حمیده تشکری شاد

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی

مصاحبه با آقای مهرداد زکی پور کارشناس صنعت فرش ماشینی: نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک…

1 روز ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم

مصاحبه با آقای سعید منزوی زاده مدیر عامل قالی سلیمان: نمایشگاه دموتکس دبی بعد از…

2 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی

مصاحبه با آقای محمد بهشتی مدیرعامل فرش بهشتی: شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه…

3 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم

مصاحبه با آقای مرتضی سودایی مدیر عامل قالی زرتشت: قالی زرتشت از سال 2014 حضور…

3 روز ago

استقبال از محصولات قالیچین در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

محمد جواد کمالیان مدیر عامل شرکت قالیچین: خدمات شرکت قالیچین : زمینه های معرفی محصولات…

3 روز ago

فرش سورنا و استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی فرش

مصاحبه با آقای رضا محمودیان مدیر شرکت فرش سورنا در نمایشگاه دموتکس دبی 2024: فرش…

4 روز ago