Categories: اخبار نساجی

تولید در سه سال ۴۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات ریالی از صندوق توسعه ملی گرفت

 

معاون امور صنایع وزارت صنعت با بیان اینکه طی سال های ۹۱ تا ۹۳ حدود ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع ریالی صندوق توسعه به بخش تولید اختصاص یافته است، گفت: امسال ۴ گشایش اعتبار در قالب فاینانس و حساب ذخیره ارزی انجام شده است.

محسن صالحی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره دلایل کندی روند اختصاص تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی به تولیدکنندگان ، اظهار داشت: تولیدکنندگان برای اجرای طرح‌ها نخست باید قرارداد عاملیت خود را با بانک عامل امضا کنند و سپس بانک عامل براساس قراردادها و میزان اهمیت طرح ها درخواست خود را به صندوق توسعه ملی برای دریافت تسهیلات ارسال می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه آمارها نشان می‌دهد هر درخواستی که در چارچوب این قاعده به صندوق توسعه ملی ارسال شده ظرف ۲ تا ۳ هفته بررسی و با موافقت صندوق به بانک عامل فرستاده شده است، افزود: بعد از این مرحله باید متقاضیان یک پیش پرداخت که معمولاً ۱۵ تا ۲۵ درصد تسهیلات است را به بانک عامل پرداخت کند.

 معاون امور صنایع وزارت صنعت، اضافه کرد: تولیدکنندگان در طرح‌های پبشنهادی خود باید تضامین و توجیه های اقتصادی مناسبی را به بانک‌های عامل ارائه دهند تا در اسرع وقت منابع در اختیار آنها قرار گیرد.

صالحی نیا با اشاره به اینکه امسال ۴ گشایش اعتبار در قالب فاینانس و حساب ذخیره ارزی صورت گرفته است، اظهارداشت: طی سال‌های ۹۱ و ۹۲  جمعاً حدود ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع ریالی صندوق توسعه ملی به متقاضیان پرداخت شده است.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر هم پرداخت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات صندوق به بخش تولید مورد موافقت قرار گرفته است، گفت: جمعاً طی سال های ۹۱ تا ۹۳ حدود ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع ریالی صندوق توسعه به بخش تولید اختصاص یافته است. البته باید متذکر شوم که اگر منابع پیش بینی شده صندوق توسعه ملی به بخش تولید طی این سال ها محقق می‌شد این رقم باید بین ۸ تا ۹ هزار میلیارد تومان می رسید.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

3 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

7 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

7 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

1 هفته ago