معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه بدهی ناشی از مراحل احداث نیروگاههایی که به صورت رد دیون به سایر دستگاهها واگذار شده، هنوز بر دوش وزارت نیرو مانده است، گفت: براساس قانون، بخش تولید و توزیع برق باید به بخش خصوصی واگذار شود.
هوشنگ فلاحتیان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه روند خصوصیسازی نیروگاهها برای واگذاری به بخش غیردولتی تغییر میکند، افزود: بدهی ناشی از مراحل احداث نیروگاههایی که به صورت رد دیون به سایر دستگاهها واگذار شده، هنوز بر دوش وزارت نیرو باقی مانده است.
وی ادامه داد: نیروگاهها در گذشته به عنوان یک سختافزار فروخته شده و بدهیهای ناشی از مراحل احداث آن نیروگاه بر دوش وزارت نیرو باقی مانده است.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تاکید کرد: براساس قانون، بخشهای تولید و توزیع برق باید به بخش خصوصی واگذار شود،اما آنچه که در گذشته اتفاق افتاده، واگذاری نیروگاهها بهصورت رد دیون برای سایر دستگاهها بوده است.
وی افزود: از این پس نیروگاهها پیش از واگذاری به شرکت تبدیل شده و تمام بدهیهای ناشی از اوراق مشارکت و وامهای دریافت شده برای ساخت نیروگاهها به آن شرکت منتقل و سپس قیمتگذاری میشوند.
فلاحتیان خاطرنشان کرد: انتظار وزارت نیرو این است که پول حاصل از فروش نیروگاهها برای پرداخت بدهیهای وزارت نیرو و بهینهسازی بخشهای تولید، توزیع و انتقال هزینه شود.
*واگذاری ۲ نیروگاه به صورت رد دیون به مپنا واگذار شده و هنوز در اختیار اوست
فلاحتیان در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه در ابتدای دولت یازدهم چیت چیان وزیر نیرو از نیروگاههایی که بابت رد دیون به مپنا واگذار شده بود انتقاد کرده و از مپنا خواسته بود که این نیروگاهها را به وزارت نیرو بازگرداند و به کار نیروگاه سازی بپردازد و از نیروگاه داری دست بکشد تصریح کرد: اساسا نیروگاههایی که مپنا در اختیار دارد، دو دسته است که یک دسته آن نیروگاههایی است که با سرمایه مپنا احداث شده و دسته بعدی نیروگاههایی است که از بابت رد دیون و بر اساس مصوبه دولت قبل به مپنا واگذار شده است.
وی ادامه داد: اینکه نیروگاههای سنندج و پرند را بخواهیم، از مپنا بگیریم در دستور کار وزارت نیرو نبوده و نیست.
فلاحتیان گفت: البته شاید از اظهارات چیت چیان برداشت نادرستی شده است، اما به هر حال فعلا که این دو نیروگاه در اختیار مپنا است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…