مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از راه اندازی سه طرح ارتقا کیفیت پالایشگاهی در کمتر از دو ماه دیگر خبر داد و گفت: تاکنون ۱۲ میلیارد دلار برای اجرای طرحهای افزایش کیفیت فرآوردههای نفتی هزینه شده است.
علی رضا ضیغمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به این که از سال ۸۶ دو برنامه افزایش ظرفیت تولید فرآوردههای نفتی و ارتقاء کیفیت آن در دستور کار شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران قرار گرفت، گفت: برای ارتقای کیفیت فرآوردههای پالایشگاهی معادل ۱۲ میلیارد دلار- البته با نرخ ارز مرجع – در پالایشگاههای تهران، لاوان، امام خمینی(ره) شازند- اراک، آبادان و اصفهان سرمایهگذاری صورت گرفت و حدود ۲.۵ میلیارد دلار نیز برای افزایش ظرفیت تولید فرآورده به ویژه بنزین هزینه شد.
به گفتهی مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای ایران، برای ارتقای کیفیت فرآوردههای نفتی پالایشگاهها پنج برابر بیشتر از طرحهای افزایشی ظرفیت سرمایهگذاری صورت گرفته است؛ بهطوری که با هزینهی صورت گرفته کیفیت تولیدات به یورود ۴ و ۵ ارتقاء یافته است.
ضیغمی با اشاره به این که هماکنون در پالایشگاههای آبادان و تهران هر کدام معادل سه میلیون لیتر و امام خمینی شازند ۱۶ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ۴ و ۵ تولید میشود گفت: تا پایان امسال با تکمیل طرح ارتقاء کیفیت فرآورده های نفتی پالایشگاه بندرعباس ۱۱ میلیون لیتر بنزین یورو۵ نیز در این واحد تولید خواهد.
وی با اعلام این که تولید بنزین با کیفیت یورو ۴ و ۵ در پالایشگاه اصفهان، تبریز، لاوان در ماههای خرداد و تیرماه محقق خواهد شد گفت: حجم تولید بنزین با استاندارهای اروپا در پالایشگاههای لاوان ۱.۳ میلیون، تبریز ۲.۷ میلیون و اصفهان ۱۱ میلیون لیتر است.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر ۲۱ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ و ۵ تولید میشود، گفت: تا پایان سال ۹۲ تولید بنزین با استانداردهای اروپایی به حدود ۵۰ میلیون لیتر خواهد رسید.
به گفته ضیغمی از زمان آغاز تحریمها علیه کشور حجم خوراک پالایشگاهها از ۱.۷ میلیون بشکه نفت خام به ۱.۸۵۰ میلیون بشکه افزایش یافته؛ بهطوری که روزانه ۲۷۰ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی تولید میشود.
مدیر عامل شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: با راهاندازی طرحهای ارتقاء کیفیت پالایشگاههای لاوان، اصفهان و تبریز تولید اکتانافزا از واحدهای پتروشیمی متوقف خواهد شد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…