معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: حجم تجارت خارجی هدف گذاری شده شامل بخش صادرات کالا و خدمات برای امسال که سال سوم قانون برنامه پنجم کشور است، بیش از ۵۹ میلیارد دلار اعلام شده است.
کیومرث کرمانشاهی یکشنبه شب در حاشیه همایش گرامیداشت روز صنعت ، معدن و تجارت در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از این مبزان ۴۱ میلیارد دلار به بخش صادرات کالا و حدود ۱۸میلیارد دلار برای بخش صادرات خدمات در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: حجم تجارت خارجی غیر نفتی در دو ماه نخست سال جاری بیش از ۱۲ میلیارد دلار بود که از این مبلغ شش میلیارد و سه میلیون دلار آن را صادرات تشکیل می دهد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹/۱ درصد کاهش نشان می دهد.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: با توجه به ظرفیت سازی ها و امکاناتی که هم اینک در کشور مهیا شده برابری صادرات غیرنفتی با واردات کشور نیز هدف گذاری شده به نحوی که بتوانیم با ارز حاصل از صادرات کالای غیر نفتی هزینه های جاری کشور را تامین کنیم.
کرمانشاهی خاطرنشان کرد: در حوزه صنعت نسبت به گذشته پیشرفت های بسیار خوبی داشته و بخصوص در حوزه مربوط به کالا و خدمات دانش بنیان اعم از داروهای نوترکیب، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی با ابداع و اختراعات که توسط مخترعین کشور صورت گرفته به مرحله رشد و بالندگی رسیدیم.
وی افزود: بایستی با تجاری سازی به صادرات این نوع محصولات که می تواند ارزش افزوده بسیار بالایی برای کشور داشته باشد و شاهد جهش بعدی صادرات غیر نفتی با حمایت از محصولات کالا و خدمات دانش بینان باشیم.
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران ، مدیریت واردات و حمایت از تولید داخل و در نهایت توسعه صادرات غیرنفتی از اهداف مهم کشور عنوان کرد و افزود: برنامه های متعددی برای حمایت از صادرات غیرنفتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر گرفته شده است.
وی صادرات غیرنفتی را راهبرد اصلی تجارت خارجی کشور عنوان کرد و افزود: تجارت ایران با وجود انواع تحریم های ناجوانمردانه، به همت صنعتگران و کسانی که در کسب و کار دخیل هستند، راه خود را پیدا کرده است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…