رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که حذف اولویت دهم از فهرست دریافت کنندگان ارز مبادلهای قطعی است.
سیدجواد تقوی با اعلام این که به طور قطع به اولویت دهم ارز مبادلهای تخصیص داده نمیشود، گفت: این موضوع درباره بخشی از کالاهای اولویت نهم نیز عملیاتی خواهد شد.
وی افزود: درباره این که کدام بخش از اولویت نهم ارز مبادلهای دریافت کند بررسیهایی صورت گرفته و در این باره اطلاع رسانی خواهد شد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت تابستان امسال کالاهای وارداتی مشمول دریافت ارز را به ۱۰ گروه تقسیم کرد که اولویتهای اول و دوم از ارز مرجع ۱۲۲۶ تومانی بهرهمند شده و قرار شد که سایر اولویتها از ارز مبادلهای که قیمت آن روزانه در مرکز مبادلات ارزی مشخص میشود برخوردار شوند. تاکنون تا اولویتهای سوم تا هفتم برای ثبت سفارش کالا و تخصیص ارز مبادلهای فرا خوانده شدهاند. اختصاص ارز مبادلهای به کالاهای اولویت هشتم نیز از هفته آینده آغاز میشود.
مدیر ثبت سفارشات مرکز مبادلات ارزی در این باره گفته که از هفته آینده کالاهای اولویت هشتم نیز مشمول دریافت ارز مبادلهای میشوند.
ساسان خدایی اظهار کرده که متقاضیان این گروه کالایی میتوانند به مرکز مبادله مراجعه کنند که البته توصیه ما این است که به سطح بانکهای عامل در سراسر کشور مراجعه کنند.
وی گفته که اولویت سوم تا هشتم، اولویتهای مربوط به چرخه تولید و صنعت است؛ هر چند که اولویتهای متقدمتر یعنی اولویتهای سوم و چهارم عمدتا شامل مواد اولیه و پایه واحدهای تولیدی است و اولویتهای هفتم شامل تجهیزات و قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی است.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…