مدیر عامل یک شرکت مشاوره نفتی مستقر در بریتانیا گفت: «یقینا موضع ایران پس از توافق هسته ای تقویت شد و حذف تحریم ها به رشد در بسیاری از بخش های اقتصاد ایران منجر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری اکسپرس تریبیون، انتظار می رود توافق هسته ای تاریخی ایران با قدرت های جهانی موقعیت ایران را به عنوان یک بازیکن منطقه ای تقویت کرده و لغو تحریم ها باعث افزایش همکاری ایران و اسلام آباد در زمینه انرژی و همچنین در بخش های دیگر اقتصاد شود.
مهدی کاظم زاده، مدیر عامل شرکت مشاوره نفتی مشاوران افراز مستقر در بریتانیا گفت: «یقینا موضع ایران پس از توافق هسته ای تقویت شد. به یاد داشته باشید ایران دارای اقتصادی متنوع تر نسبت به کشورهایی چون عربستان سعودی است، و حذف تحریم ها به رشد در بسیاری از بخش های اقتصاد منجر می شود. این موضوع فقط محدود به نفت و گاز نمی باشد.
کاظم زاده در صحبت در مورد خط لوله گاز ایران- پاکستان گفت: کار بر روی این پروژه به دلیل تحریم متوقف شده بود، اما در واقع این توقف عمدتا به دلیل ناتوانی پاکستان برای تامین مالی قسمت پایانی پروژه خود و ساخت خط لوله بوده است.
وی در پاسخ به سوالی به عدم تعادل منطقه ای در عرضه گاز اشاره کرد و گفت بسیاری از همسایگان ایران در خلیج فارس نیاز به واردات گاز طبیعی در سال های آینده خواهند داشت. این کشورها شامل امارات متحده عربی، کویت و روزی عربستان سعودی می باشند و ایران ظرفیت عرضه گاز به این کشورها با ایجاد جریان جدید و غنی از انرژی میدان پارس جنوبی را دارا می باشد.
ایران به دنبال جذب بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار بودجه در بخش بالادستی نفت و گاز با ارائه چارچوب جدید قراردادهای نفتی در طول ده سال آینده می باشد و یک پنجم از این مقدار بودجه در زمینه های اولویت بندی شده در غرب کشور نزدیک به عراق مصرف خواهد شد.
در بخش پایین دستی، ایران به دنبال بودجه ای بیش از ۶۲ میلیارد دلار برای ایجاد ظرفیت برای صادرات حدود ۱۰۰ میلیارد متر مکعب گاز در سال ۲۰۲۰ علاوه بر تقاضای داخلی است.
به گفته کاظم زاده حذف محدودیت های بین المللی در تهران نیز در قیمت های انرژی نتیجه ی مطلوب خواهد داشت.
کاظم زاده در بحثی در مورد امکان صادرات گاز به کشورهای اتحادیه اروپا، گفت: «در احیای پروژه خط لوله نابوکو و یا چیزی مشابه آن پتانسیلی عظیم می بینم. من اخیرا در کنفرانسی سطح بالا در وین شرکت کردم که در آن بسیاری از مقامات ایرانی بلندپروازی خود را درمورد صادرات گاز به اروپا در پنج تا ده سال آینده اظهار کردند.»
«نکته جالب این است که کمیسر انرژی اتحادیه اروپا به اندازه ی من مشتاق است.»
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…