Categories: اخبار نساجی

حذف مقررات غیرضرور در برنامه کاری ۱۰۰ روزه وزارت صنعت

 

وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به ضرورت مقررات زدایی و ساماندهی قوانین و مقررات، از اجرای این مهم به عنوان یکی از اصول جدی در برنامه کاری ۱۰۰ روزه این وزارتخانه خبرداد. محمد رضا نعمت زاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت با اشاره به ضرورت پرداختن به مقررات زدایی از این بخش از اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: کاهش مقررات زاید و دست و پا گیر در وزارتخانه ودستگاههای ذیربط،یکی از اصول جدی ماست و در این راستا در تلاش هستیم طی ۱۰۰ روز اول، اغلب مقرراتی را که به تدریج وضع شده و غیر ضروری و غیر اقتصادی است از مسیر حرکت صنعتگران و سرمایه گذاران برداریم.

به گزارش مهر، وی، یکی از مشکلات جدی صنایع کشور را مبحث نقدینگی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر این موضوع در زمینه های مختلف بسیار حائز اهمیت است و ما در صدد رفع این مشکلات هستیم.

وی افزود: هنگامی که واحدها کمتر تولید می کنند خود به خود سوددهی آنها کاهش پیدا کرده و به دنبال آنها مشکلات نقدینگی بروز و جلوه پیدا می کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تغییر نرخ ارز را از موارد دیگری برشمرد که در ایجاد مشکلات تاثیرگذار بوده است به طوری که تعدادی از واحدها که از تسهیلات بانکی بیش از گذشته استفاده کردند در این زمینه متضرر شده اند.

وی در ادامه مسائل بانکی را از چالش های دیگری دانست که باید به آن پرداخته شود و دراین باره گفت: یکی از مشکلاتی که برخی واحدها با آن روبرو هستند درخواست پرداخت ۱۳۰ درصد پیش پرداخت برای گشایش اعتبار است چرا که این رقم در گذشته با ۱۰ درصد گشایش می شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه سخنان خود ، همچنین موضوع بازار، صادرات و محدودیتهای تحریم را از دیگر مسائلی عنوان کرد که به آن پرداخته خواهد شد.

وی ادامه داد: توجه به بازارهای صادراتی و همچنین واردات بعضی از قطعات و مواد اولیه نیز از موضوعاتی است که باید یکی پس از دیگری با کمک صنعتگران و همکاران در دولت به آنها خواهیم پرداخت.

نعمت زاده با تاکید بر اینکه رفع مشکلات و محدودیتها در کوتاه مدت میسر نخواهد شد و باید با برنامه ریزی دقیق و هدفمند صورت بگیرد اظهار داشت: امیدواریم درکوتاهترین زمان ممکن به رفع تدریجی آنها اقدام کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در جلسه ای که با وزیر اقتصاد و دارایی به منظور جمع بندی و بررسی مشکلات و معضلات برگزار خواهد شد بر آنیم تا با همکاری واحدهای اقتصادی و مالی کشور بخشی از این مشکلات به مرور رفع شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

5 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago