Categories: اخبار نساجی

حریم خصوصی مردم با واگذاری مخابرات و پست به بخش خصوصی شکسته نمی شود

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و پشتیبانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه بخش خصوصی و دولتی به هیچ عنوان حق حرکت در خارج از قوانین را ندارند، گفت: با نظارت های دقیق صورت گرفته، مردم نباید نگران شکسته شدن حریم خصوصی خود با واگذاری مخابرات و پست باشند.

سعید شریف زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به وجود قوانین خاصی برای نظارت برای حفظ حریم خصوصی افراد اشاره کرد و افزود: علاوه بر تصمیم گیری و بررسی مسایل مختلف در کمیسیون ویژه این موضوع در وزارتخانه، ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه نظارت دقیق بر عملکرد بخش های خصوصی و دولتی مرتبط با اطلاعات مردم را برعهده دارند.

وی یادآورشد: برای جلوگیری از ایجاد نگرانی در میان مردم و افزایش آرامش خاطر آنان، کارشناسان ویژه در این ادارات کل برای نظارت دقیق و اشرافیت بر فعالیت بخش خصوصی و دولتی وجود دارد.

شریف زاده بر لزوم نظارت دولت بر بخش خصوصی تاکید و اظهار کرد: در واگذاری یک مجموعه دولتی به بخش خصوصی، نباید حق نظارت دولت نقض شود، این در حالی است که در زمان حاضر در قوانین مربوط به واگذاری اشرافیت کامل بخش حاکمیت پیش بینی نشده است.

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و پشتیبانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه فقط ۵۰ درصد مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: علاوه بر آنکه دولت تصمیم گیرنده اصلی برای ۵۰ درصد باقی مانده است، بر فعالیت بخش خصوصی نظارت داشته و در هیات مدیره آن عضویت دارد.

وی با بیان اینکه خلا های موجود در واگذاری دستگاه های دولتی به بخشی خصوصی ناشی از توجه سرمایه گذار به کسب درآمد است، خاطر نشان کرد: با وجود ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، کنترل و درآمدهای آنان برای جلوگیری از افزایش خودسرانه رصد می شود.

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و پشتیبانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به واگذاری پست و پست بانک به بخش خصوصی در آینده نزدیک اشاره کرد و یادآورشد: امروز پست بانک با وجود ۱۴ هزار و ۵۰۰ شعبه در کشور به عنوان یکی از گسترده ترین شبکه های بانکی موجود، می تواند تمام خدمات بانکی و دستگاه های دولتی را در روستا عرضه کند.

وی ادامه داد: نبود اطمینان و ضمانت کافی از تداوم این خدمات پست بانک در سطح شهرها و روستا، از جمله خلاهای قانونی است که باید پیش از واگذاری مرتفع شود.

شریف زاده به حمایت از تمام افراد و سرمایه گذاران برای تولید نرم افزار، سخت افزار و خدمات الکترونیکی توسط این وزارت خانه اشاره کرد و گفت: این افراد شناسایی و از توانایی آنان با اعطای تسهیلات و وام های مناسب، برای توسعه تولیدات داخلی حمایت می شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

23 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

7 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

7 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago