Categories: اخبار نساجی

حریم خصوصی مردم با واگذاری مخابرات و پست به بخش خصوصی شکسته نمی شود

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و پشتیبانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه بخش خصوصی و دولتی به هیچ عنوان حق حرکت در خارج از قوانین را ندارند، گفت: با نظارت های دقیق صورت گرفته، مردم نباید نگران شکسته شدن حریم خصوصی خود با واگذاری مخابرات و پست باشند.

سعید شریف زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به وجود قوانین خاصی برای نظارت برای حفظ حریم خصوصی افراد اشاره کرد و افزود: علاوه بر تصمیم گیری و بررسی مسایل مختلف در کمیسیون ویژه این موضوع در وزارتخانه، ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه نظارت دقیق بر عملکرد بخش های خصوصی و دولتی مرتبط با اطلاعات مردم را برعهده دارند.

وی یادآورشد: برای جلوگیری از ایجاد نگرانی در میان مردم و افزایش آرامش خاطر آنان، کارشناسان ویژه در این ادارات کل برای نظارت دقیق و اشرافیت بر فعالیت بخش خصوصی و دولتی وجود دارد.

شریف زاده بر لزوم نظارت دولت بر بخش خصوصی تاکید و اظهار کرد: در واگذاری یک مجموعه دولتی به بخش خصوصی، نباید حق نظارت دولت نقض شود، این در حالی است که در زمان حاضر در قوانین مربوط به واگذاری اشرافیت کامل بخش حاکمیت پیش بینی نشده است.

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و پشتیبانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه فقط ۵۰ درصد مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: علاوه بر آنکه دولت تصمیم گیرنده اصلی برای ۵۰ درصد باقی مانده است، بر فعالیت بخش خصوصی نظارت داشته و در هیات مدیره آن عضویت دارد.

وی با بیان اینکه خلا های موجود در واگذاری دستگاه های دولتی به بخشی خصوصی ناشی از توجه سرمایه گذار به کسب درآمد است، خاطر نشان کرد: با وجود ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، کنترل و درآمدهای آنان برای جلوگیری از افزایش خودسرانه رصد می شود.

معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و پشتیبانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به واگذاری پست و پست بانک به بخش خصوصی در آینده نزدیک اشاره کرد و یادآورشد: امروز پست بانک با وجود ۱۴ هزار و ۵۰۰ شعبه در کشور به عنوان یکی از گسترده ترین شبکه های بانکی موجود، می تواند تمام خدمات بانکی و دستگاه های دولتی را در روستا عرضه کند.

وی ادامه داد: نبود اطمینان و ضمانت کافی از تداوم این خدمات پست بانک در سطح شهرها و روستا، از جمله خلاهای قانونی است که باید پیش از واگذاری مرتفع شود.

شریف زاده به حمایت از تمام افراد و سرمایه گذاران برای تولید نرم افزار، سخت افزار و خدمات الکترونیکی توسط این وزارت خانه اشاره کرد و گفت: این افراد شناسایی و از توانایی آنان با اعطای تسهیلات و وام های مناسب، برای توسعه تولیدات داخلی حمایت می شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

20 ساعت ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

22 ساعت ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

2 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

3 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

4 روز ago

استراتژی جدید شرکت آراز در زمینه صادرات محصولات (ویدیو)

نوآوری و کیفیت در قطعات و تجهیزات نساجی با استراتژی جهانی جولا (گروه صنعتی بازرگانی…

4 روز ago