به گزارش ایرنا، در مراسم گشایش این نمایشگاه در شهر شی نینگ در استان چینگ های شماری از مقام های ارشد استان و مسوولان سفارت جمهوری اسلامی ایران از جمله از بخش بازرگانی حضور یافتند.
نمایشگاه به مدت پنج روز در این استان مسلمان نشین چین برپاست.
کشورهایی نظیر هند، پاکستان، نپال، افغانستان و ترکیه در کنار ایران فرش های خود را در این نمایشگاه و در بخش خارجی آن به نمایش در آورده اند.
غرفه ایران در این نمایشگاه به مساحت ۸۰۰ متر مربع تقریبا نیمی از یک سالن نمایشگاه را به خود اختصاص داده و ۱۸ شرکت ایرانی در آن فرش های دستباف تولید هنرمندان کشورمان را به معرض نمایش قرار داده اند.
مسعود کمالی اردکانی رایزن بازرگانی سفارت ایران در چین گفت: در طول چهار سال گذشته رشد صادرات فرش ایران به چین ۲۰ برابر شده و از ۳۰۰ هزار دلار در سال ۲۰۰۸ به حدود هفت میلیون دلار در زمان حاضر رسیده است.
صادرات فرش ایران به چین در سال ۹۱ به نسبت سال ۹۰ نیز ۲۵ درصد بیشتر شده است.
محمد رضا عابد مدیرکل شرکت سهامی فرش ایران نیز در گفت وگو با ایرنا گفت:ایران برای ششمین سال متوالی در این نمایشگاه شرکت کرده است.
وی با اشاره به اینکه چینی ها در نخستین روز نمایشگاه استقبال گرمی از غرفه ایران داشته اند، افزود: کل صادرات فرش ایران در سال ۱۳۹۱ نزدیک به ۴۷۰ میلیون دلار برآورد شد که به دلیل بحران اقتصادی جهانی، افزایش قیمت مواد اولیه و بی رونق بودن بازار اروپا و آمریکا حدود۱۰ درصد کاهش داشت.
با این وصف این مسوول شرکت سهامی فرش ایران ابراز امیدواری کرد که با برون رفت جهان از بحران اقتصادی فرش دستباف ایرانی جایگاه برجسته خود را بازیافته و فروش آن در سطح دنیا و بخصوص در بازار چین افزایش چشمگیرتری داشته باشد.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…