Categories: اخبار نساجی

حضور ۵۰ شرکت خارجی از ۲۳ کشور در همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران

خبرگزاری تسنیم: قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به حضور ۵۰ شرکت خارجی از ۲۳ کشور در یازدهمین همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران گفت: ایران تنها کشور در جهان است که تمام ابزارها، ظرفیتها و منابع برای یک صنعت پتروشیمی سودآور را دارد.
printنسخه قابل چاپ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدحسن پیوندی در یازدهمین همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران اظهار داشت: بیش از ۱۳۰۰ متخصص و کارشناس برجسته و حرفه‌ای به نمایندگی از ۳۰۰ شرکت ایرانی و ۵۰ شرکت خارجی در یازدهمین همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران حضور یافته‌اند که در این جمع ۷۰ شرکت‌کننده از ۲۳ کشور خارجی حضور دارند.

وی افزود: در دو دهه گذشته سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی انجام شده که تأثیر زیادی در ایجاد اشتغال در کشور داشته است و همچنین سرمایه‌گذاری در ۲ قطب پتروشیمی کشور یعنی ماهشهر و عسلویه باعث رشد و توسعه مهندسی داخلی، نفت و ساختمان و ساخت تجهیزات مورد نیاز صنایع مربوطه شده است.

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تصریح کرد: ایران تنها کشوری در جهان است که تمام ابزار، ظرفیتها و منابع مورد نیاز را برای یک صنعت پتروشیمی سودآور و فعال در اختیار دارد.

پیوندی ادامه داد: هیچ کشوری در جهان این مزیتها را به طور تکی و یکجا در اختیار ندارد و این یک فرصت استثنایی است که نباید از دست برود.

وی با بیان اینکه در سواحل خلیج‌فارس و دریای عمان که دسترسی به آبهای آزاد داریم ظرفیتهای بسیاری برای احداث واحدهای جدید وجود دارد، گفت: همه می‌دانند که ایران در داشتن منابع هیدروکربوری برای ایجاد یک صنعت پتروشیمی در دنیای رقابت بی‌نظیر است.

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران خطاب به وزیر نفت گفت: شما همیشه حامی بزرگ صنعت پتروشیمی ملی ما بوده‌اید و امروز نیز صنعت پتروشیمی به حمایتهای شما نیازمند است.

پیوندی افزود: درخواست صادقانه‌ای از تمام همکاران در صنعت پتروشیمی داریم که ما نیاز داریم برای رسیدن به یک هدف که توسعه صنعت پتروشیمی ایران است از اتحاد منابع و نیروها استفاده کنیم و نباید از این حقیقت دور شویم که توسعه پایدار محقق نخواهد شد مگر مشارکت بیشتری در افزایش GDP و رفاه مردم داشته باشیم.

وی حفاظت از محیط‌زیست را اولویت اول در استراتژی توسعه پتروشیمی دانست و گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که عملیات تولید و طراحی‌ها هیچگونه آسیبی به محیط‌زیست نرسانند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

23 ساعت ago

تحول در تولید نخ BCF توسط شرکت Oerlikon Neumag

شرکت Oerlikon Neumag در حال متحول کردن تولید نخ BCF با کارخانه نوآورانه BCF خود…

1 روز ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

2 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

2 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

3 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

4 روز ago