Categories: اخبار نساجی

حضور ۵۰ شرکت خارجی از ۲۳ کشور در همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران

خبرگزاری تسنیم: قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با اشاره به حضور ۵۰ شرکت خارجی از ۲۳ کشور در یازدهمین همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران گفت: ایران تنها کشور در جهان است که تمام ابزارها، ظرفیتها و منابع برای یک صنعت پتروشیمی سودآور را دارد.
printنسخه قابل چاپ

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدحسن پیوندی در یازدهمین همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران اظهار داشت: بیش از ۱۳۰۰ متخصص و کارشناس برجسته و حرفه‌ای به نمایندگی از ۳۰۰ شرکت ایرانی و ۵۰ شرکت خارجی در یازدهمین همایش بین‌المللی پتروشیمی ایران حضور یافته‌اند که در این جمع ۷۰ شرکت‌کننده از ۲۳ کشور خارجی حضور دارند.

وی افزود: در دو دهه گذشته سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی انجام شده که تأثیر زیادی در ایجاد اشتغال در کشور داشته است و همچنین سرمایه‌گذاری در ۲ قطب پتروشیمی کشور یعنی ماهشهر و عسلویه باعث رشد و توسعه مهندسی داخلی، نفت و ساختمان و ساخت تجهیزات مورد نیاز صنایع مربوطه شده است.

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تصریح کرد: ایران تنها کشوری در جهان است که تمام ابزار، ظرفیتها و منابع مورد نیاز را برای یک صنعت پتروشیمی سودآور و فعال در اختیار دارد.

پیوندی ادامه داد: هیچ کشوری در جهان این مزیتها را به طور تکی و یکجا در اختیار ندارد و این یک فرصت استثنایی است که نباید از دست برود.

وی با بیان اینکه در سواحل خلیج‌فارس و دریای عمان که دسترسی به آبهای آزاد داریم ظرفیتهای بسیاری برای احداث واحدهای جدید وجود دارد، گفت: همه می‌دانند که ایران در داشتن منابع هیدروکربوری برای ایجاد یک صنعت پتروشیمی در دنیای رقابت بی‌نظیر است.

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران خطاب به وزیر نفت گفت: شما همیشه حامی بزرگ صنعت پتروشیمی ملی ما بوده‌اید و امروز نیز صنعت پتروشیمی به حمایتهای شما نیازمند است.

پیوندی افزود: درخواست صادقانه‌ای از تمام همکاران در صنعت پتروشیمی داریم که ما نیاز داریم برای رسیدن به یک هدف که توسعه صنعت پتروشیمی ایران است از اتحاد منابع و نیروها استفاده کنیم و نباید از این حقیقت دور شویم که توسعه پایدار محقق نخواهد شد مگر مشارکت بیشتری در افزایش GDP و رفاه مردم داشته باشیم.

وی حفاظت از محیط‌زیست را اولویت اول در استراتژی توسعه پتروشیمی دانست و گفت: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که عملیات تولید و طراحی‌ها هیچگونه آسیبی به محیط‌زیست نرسانند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

11 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago