حل مشکل مالیاتی واحدهای فرش ماشینی آران و بیدگل تا ماه آینده

مدیر امور مالیاتی استان اصفهان در این نشست مشکلات شهرک‌های صنعتی آران و بیدگل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود در ۱۰ پرونده مالیاتی صاحبان صنایع این شهرستان اعتراض‌هایی در مدت اخیر بوجود آمده است که موضوع با تشکیل گروه رسیدگی کننده که تشکیل خواهد شد قابل حل است.

مراد امیری افزود: در مرحله اول، این پرونده‌ها باید پس از تشخیص بر اساس ماده ۲۳۸ قانون امور مالیاتی کشور رسیدگی شود که در این مرحله قابل حل است ولی اگر مودی مالیاتی اعتراضی به این حکم داشت باید رئیس اداره مالیاتی شهرستان افرادی برای رسیدگی مشخص کرده و خارج از نوبت به پرونده‌ها رسیدگی شود.

وی بیان کرد: در صورتی که اداره امور مالیاتی شهرستان آران و بیدگل، با کمبود نیروی کارشناس برای رسیدگی به این موضوع مواجه است این اداره کل آمادگی دارد تا گروهی کارشناس را هر چه سریع تر به این شهرستان بفرستد تا مشکلات صاحبان صنایع با سرعت بیشتری حل شود.

فرماندار آران و بیدگل نیز در این جلسه با اشاره به اینکه صاحبان صنایع این شهرستان همواره در موقعیت‌های مختلف نشان دادند که حامی نظام جمهوری اسلامی و پیشرفت شهرستان هستند افزود: مسئولان هم باید نگاه ویژه‌ای به آن‌ها داشته و با نگاه مثبت به دنبال حل مشکلات آنان باشند.

ابوالفضل معینی نژاد تصریح کرد: امیدواریم با نگاه ویژه مسئولان استانی این تعداد پرونده که نگرانی را برای صاحبان صنایع شهرستان ایجاد کرده است هر چه زودتر حل و فصل شود.

رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان آران و بیدگل نیز در این جلسه اظهار داشت: از تعداد ۴۰۰ پرونده مالیاتی حدود ۳۰ پرونده مورد اعتراض ونگرانی‌هایی قرار گرفته است که هنوز فرصت اعتراض وجود دارد.

احمد زارع مقدم با اشاره به اینکه ۹۰ درصد پرونده‌های مالیاتی صاحبان صنایع شهرستان روندی عادی و مثل سابق داشته و مشکلی در این زمینه نبوده است تصریح کرد: به دنبال آن هستیم که در روندی کاملا قانونی نگرانی‌های باقیمانده را رفع کنیم.

جمعی از صاحبان صنایع شهرستان آران و بیدگل روز پنجشنبه گذشته در اعتراض به وضعیت مالیات بر ارزش افزوده تجمعی در محل هیات امنای شهرک سلیمان صباحی این شهرستان برگزار کردند و در پایان با قرائت بیانیه‌ای خواستار رسیدگی هرچه سریع تر به خواسته‌های خود شده بودند.

شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه استان اصفهان با ۶۰۰ کارخانه تولیدی فرش ماشینی و تولید سالانه ۴۵ میلیون مترمربع فرش که ۵۰ درصد فرش ماشینی کشور را تشکیل می‌دهد رتبه نخست تولید فرش در کشور را دارد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

4 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

5 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

5 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

6 روز ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

6 روز ago