Categories: اخبار نساجی

حمایت ایمیدرو از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای احداث نیروگاه‌های اختصاصی

 

رئیس هیات عامل ایمیدرو از آمادگی این سازمان برای حمایت از احداث نیروگاه برق در منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس توسط بخش خصوصی خبرداد و گفت: عملیات اجرایی نیروگاه اختصاصی سیکل ترکیبی ۲۳۵ مگاواتی هرمز ویژه صنعت آلومینیوم در منطقه ویژه خلیج فارس به زودی آغاز می شود.

به گزارش مهر، مهدی کرباسیان در دیدار با مدیران کنسرسیوم شرکت سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر و اکسین دویچلند (آلمان)، به عنوان سرمایه گذاران طرح احداث نیروگاه اختصاصی سیکل ترکیبی ۲۳۵ مگاواتی هرمز ویژه صنعت آلومینیوم، با بیان این مطلب اظهار داشت: در شرایط فعلی، مساله اشتغال بسیار مهم است و برای تحقق این هدف، باید شهامت تصمیم گیری های بزرگ را داشته باشیم و راه هایی سریع برای جذب سرمایه گذاری پیدا کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: ایجاد زیر ساخت هایی نظیر برق، آب، گاز و جاده دسترسی، زمینه سرمایه گذاری های بخش خصوصی را فراهم می کند.

وی با اشاره به اینکه منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس برای سال های آینده حداقل نیاز به یک هزار مگاوات برق دارد، تصریح کرد: با توجه به وجود صنایع آلومینیوم، فولاد و غیره، سرمایه گذاری در صنعت برق این منطقه، از مزیت «داشتن مشتری دائمی» برخوردار است و حتی شرکت توانیر نیز خریدار برق تولیدی است.

کرباسیان ادامه داد: در منطقه ویژه خلیج فارس به عنوان بخشی از ایمیدرو، از سرمایه گذاران حمایت می کنیم و تضمین های لازم را برای اجرای طرح های احداث نیروگاه برق تامین می کنیم و حتی برای این منظور، حاضریم چک سفید امضا به سرمایه گذاران ارائه کنیم.

وی اعلام کرد: علاوه بر پروژه احداث نیروگاه ۲۳۵ مگاواتی، پروژه ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه برق در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس به زودی به مناقصه گذاشته می شود.

مدیر عامل شرکت اکسین دویچلند نیز در این جلسه با بیان اینکه برای اجرای احداث پروژه احداث نیروگاه ۲۳۵ مگاواتی برق هرمز، موافقت نامه های لازم دریافت شده است، گفت: برای اجرای پروژه به صورت «ای پی سی»، با شرکت های اروپایی قرار داد منعقد شده و نیز مجوز اتحادیه اروپا برای حمل تجهیزات این نیروگاه به ایران (از طریق BAFA) دریافت شده است.

بنا به این گزارش، میزان سرمایه گذاری ارزی و ریالی نیروگاه اختصاصی سیکل ترکیبی هرمز ویژه صنعت آلومینیوم به ترتیب ۷۵ میلیون یورو و ۱۸۰ میلیارد ریال است. همچنین قرار است طی یک ماه آینده، عملیات اجرایی این پروژه – که برای نخستین بار در صنعت آلومینیوم به وقوع می پیوندد- آغاز شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

4 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago