عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی تهران گفت: برخی از مادههای لایحه رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی کشور یک طرفه به سود بانکها است و نگاه کارشناسی و متولی صنعت کشور رای مثبت به آن نخواهد داد.
محمدرضا بهرامن در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: ارائه دهنده تسهیلات در راستای ضمانت دریافت آن، وثیقه دریافت میکند که در زمان دریافت وثیقه ، عمدتا به میزان ۱۳۰درصد تسهیلات، وثیقه و هزینه بیمه از تسهیلات گیرنده دریافت میشود.
وی ادامه داد: تبصره ۴ ماده ۸ لایحه حمایت از تولید نشان از حمایت همه جانبه دولت و بانک مرکزی برای عدم متضرر شدن بانکها دارد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: بانک موظف است ارزشگذاری وثیقه را به درستی انجام دهد و در شرایط ویژه که رکود یا ارزش وثیقه کمتر از میزان تسهیلات است بانک باید به تنهایی جوابگو باشد و می تواند از بیمه ضرر خود را جبران کند نه آن که به دنبال دریافت آن از وام گیرنده باشد.
بهرامن یادآور شد: قطعا اگر نگاه کارشناسی در مجلس حاکم باشد این ماده رای نخواهد آورد و باید این موضوع را مد نظر قرار داد که احتمال دارد بانک نیز به عنوان یک بنگاه متحمل ضرر شود.
وی در پایان تاکید کرد: حق پیگیری وصول باقیمانده مطالبات از روشهای قانونی برای بستانکار محفوظ است. در اجرای این تبصره، استفاده از ساز و کارهای بورس کالا در اولویت قرار دارد جزئی از تبصره ۴ ماده ۸ است که نکتهای غیرکارشناسی و نگاه یک طرفه به بانکها دارد، در چند سال گذشته با آغاز شرایط بحران در جهان بسیرای از بانکها دچار زیان شدند که نشان از نظام درست و عرف حهانی بانک دارد.
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابتپذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…