یک موسسه تحقیقاتی خاورمیانه را دهمین بازار بزرگ کالاهای تجملی در جهان معرفی و اعلام کرد ارزش بازار کالاهای تجملی جهان در سال ۲۰۱۴ بالغ بر ۲۸۲ میلیارد دلار بوده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری گالف بیزینس، بر اساس گزارش جدید موسسه تحقیقاتی بین اند کو، خاورمیانه دهمین بازار بزرگ کالاهای تجملی جهان است.
در این گزارش آمده است، مصرف کالاهای تجملی در خاورمیانه امسال ۱۱ درصد افزایش یافته، که عمدتا ناشی از افزایش سفر گردشگران خارجی به این منطقه بوده است.
کیریل فابر، یکی از تحلیلگران موسسه بین و مسئول بخش خرده فروشی و کالاهای مصرفی در خاورمیانه گفت: «هرچند بازار بین المللی کالاهای لوکس تحت تاثیر عواملی نظیر کاهش رشد اقتصادی، ناآرامی در بخش هایی در جهان و کاهش ارزش پول قرار گرفته است، اما در کشورهای خاورمیانه همچنان تقاضا برای این نوع کالاها ادامه دارد.»
وی افزود: «این روند در ۵ سال آینده به خصوص در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ادامه خواهد داشت و مراکز خرید و فروشگاه های جدیدی برای عرضه کالاهای مارک دار ایجاد خواهد شد.»
فابر اضافه کرد، میزان مصرف کالاهای تجملی در این منطقه به سرعت در حال رشد است و بازار خودروهای لوکس و به خصوص بخش سوپرخودروها در چند سال آینده رشد قابل توجهی خواهد داشت.
به گفته کارشناسان، به دلیل رشد مراکز خرید بزرگ و افزایش قدرت خرید، میزان مصرف کالاهای تجملی در بازار کشورهای حوزه خلیج فارس رشدی مداوم را تجربه کرده است.
در گزارشی که اخیرا توسط موسسه مشورتی نایت فرانک منتشر شده است، از کشورهای قطر، امارات و عربستان به عنوان سه کشور مهم در شاخص فرصت های تجملی جدید نام برده شده است.
در عین حال بین اند کو برآورد کرده است که بازار کالاهای تجملی در جهان در سال ۲۰۱۴ به ۲۸۲ میلیارد دلار رسیده که ۷ درصد نسبت به سال ۲۰۱۳ کاهش داشته است. آمریکا در صدر فهرست بازارهای تجملی جهان قرار دارد و کشورهای ژاپن و ایتالیا در مقام دوم قرار دارند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…