رئیس کل بانک مرکزی در جریان سفر کاروان تدبیر و امید به استان کردستان از تصمیم نظام بانکی برای تامین منابع سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و بنگاه های کوچک و متوسط در استان های کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ولی اله سیف در جلسهای که دیروز با حضور مدیران عامل بانک ها و سرپرستان مناطق بانک های استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: دستاوردهای توافق هسته ای آثار مثبتی بر تقویت ارتباطات بانکداری بین المللی به دنبال خواهد داشت و بر این اساس، انتظار می رود نظام بانکی، شرایط و رسالت جدیدی در راه رشد و پیشرفت اقتصادی کشور بر عهده بگیرد.
سیف در این جلسه با اشاره به تعهد نظام بانکی برای تامین سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط، گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور به همراه کاروان تدبیر و امید، عموما” نظام بانکی درخصوص تمام واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی که به علت کمبود سرمایه در گردش با مشکل مواجه هستند و نمی توانند از ظرفیت کامل خودشان استفاده کنند، تعهداتی را انجام می دهد.
وی افزود: در استان کردستان هم نظام بانکی همان تعهد را پذیرفته است و به این ترتیب پس از اجرای تعهد مورد اشاره، نباید هیچ واحد تولیدی یا بنگاه اقتصادی در نقاط مختلف کشور و از جمله کردستان به دلیل کمبود سرمایه در گردش، امکان بهره برداری از ظرفیت کامل خود را نداشته باشد و به عبارتی مشکل کمبود نقدینگی، دلیلی برای عدم استفاده از ظرفیت کامل بنگاه ها نباشد.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: در کنار این اقدام که در همه استان ها و ازجمله استان کردستان انجام خواهد شد، تحت تاثیر شرایط خاص استان و شور و شوق مردم و انتظارات بجای آنان در جریان سفر دکتر روحانی از یک طرف و ظرفیت فراوانی که در این استان برای سرمایه گذاری های جدید وجود دارد از دیگر سو، زمینه ای ایجاد شد که در جلسه با همکاران بانکی این بحث مطرح شد آیا این امکان را داریم این منابع را برای اجرای یک سری پروژه ها اختصاص دهیم که از مبانی دقیق کارشناسی برخوردارند ؟ درواقع، تمرکز ما و مسئولان استانی و کارگروه مربوطه بر شناسایی پروژه هایی باشد که پس از حمایت مالی از آنها بتوانیم ادعا کنیم تخصیص بهینه منابع داده ایم.
سیف با اشاره به تخصیص یکهزار میلیارد تومان اعتبار برای استان کردستان عنوان کرد: در این جلسه ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای پروژه های استان کردستان اختصاص پیدا کرد و مقرر شد کارگروهی تحت نظر استاندار کردستان، پروژه هایی را که مبنای دقیق کارشناسی دارند شناسایی و به بانک ها برای استفاده از تسهیلات خاص منظور شده در این سفر، معرفی کنند.
وی برخورداری پروژه ها از توجیه فنی و اقتصادی مناسب، آورده متقاضی به میزان ۲۵ درصد، داشتن مزیت نسبی در استان، اهلیت و تخصص در اجرای پروژه توسط سرمایه گذار و وثیقه مناسب را از جمله شروط و ویژگی های اختصاص اعتبار سرمایه در گردش عنوان کرد.
به گفته سیف، این تسهیلات، تسهیلاتی نیست که با تبصره تکلیفی یا با تضمین دولت به نظام بانکی تحمیل شده باشد بلکه تسهیلاتی کاملا داوطلبانه از سوی نظام بانکی است که می تواند بر مبنای کار کارشناسی به واحدهای تولیدی استان کردستان تخصیص یابد.
رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: اعتقاد داریم اجرای این پروژه ها با توجه به ویژگی های مطرح شده می تواند به رشد تولید، ایجاد اشتغال باثبات و توسعه صادرات این استان و مناطق همجوار بینجامد و امیدواریم این تصمیم، هدیه مناسبی از سوی شبکه بانکی به مردم شریف کردستان باشد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…