مدیرعامل شرکت میهن بافت تحت پوشش سازمان صنایع بنیاد مستضعفان گفت: خط تولید پارچه فاستونی این واحد با حمایت بنیاد و هزینه ای معادل ۲۸ میلیارد ریال بازسازی و نوسازی شد.
”امیرحمزه حسین نژاد” گفت این کارخانه اکنون با استفاده از آخرین تکنولوژی و فناوری روز دنیا و دانش فنی ایرانی، سالانه ۹۰۰ هزار متر پارچه فاستونی با کیفیت و قابل رقابت در سطح جهان تولید می کند. وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید این کارخانه در سال ۸۹ به یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر رسید، گفت: برای تولید پارچه فاستونی از دستگاهها و تکنولوژی آلمانی و ایتالیایی استفاده می شود.
ظرفیت تولید سالانه پارچه فاستونی در کشور حدود ۱۵ میلیون متر است که سهم شرکت میهن بافت حدود ۱۰ درصد است.
حسین نژاد افزود: خط تولید کت و شلوار با پارچه فاستونی همین کارخانه طی دو سال آینده با همکاری یک شرکت ایتالیایی و با یک برند جدید برای عرضه در کشورهای اروپایی به بهره برداری خواهد رسید. طبق مذاکرات انجام شده با طرف های ایتالیایی حداقل ۵۰ درصد از تولیدات کت و شلوار این کارخانه به کشورهای اروپایی صادر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای تولید پارچه مرغوب فاستونی تا ۷۵ درصد از پشم استفاده می شود، افزود: در زمان حاضر پارچه های فاستونی این کارخانه با حداقل ۳۵ درصد پشم تولید می شود که دارای مرغوبیت و کیفیت مناسبی است. استفاده از پشم در تولید پارچه فاستونی به این دلیل است که بدن انسان را در زمستان، گرم و در تابستان خنک نگه می دارد.
وی در خصوص ورود و عرضه برخی پارچه های فاستونی و کت و شلوارهای ارزان قیمت چینی در بازارهای ایران، گفت: این محصولات غیراستاندار بوده و از الیاف مصنوعی پلی استر و با رنگ های شیمیایی غیراستاندارد تولید می شوند که برای بدن انسان مضر و موجب ایجاد حساسیت و بیماری های مختلف برای انسان می شوند. در تولید پارچه فاستونی استاندارد اجباری جهانی وجود ندارد، اما برای صدور این محصولات باید استاندارد کیفیت بازارهای هدف را مورد نظر قرار داد و مشخصات کالا را بر روی آن درج کرد.
وی در خصوص زیان دهی کارخانجات نساجی در کشور نیز گفت: شرکت میهن بافت تا پایان سال ۸۲ بیش از ۳۵ میلیارد ریال زیان انباشته داشته که با سرمایه گذاری های جدید و تغییر ماشین آلات از زیان دهی خارج و به سودآوری رسیده است. این کارخانه از سال ۸۳ سالانه ۱۱ تا ۱۵ درصد حاشیه سود داشته و پیش
بینی می شود که با راه اندازی خطوط تولید جدید به سود بیشتری دست یابد.
وی در خصوص تاثیر حذف یارانه حامل های انرژی در قیمت تمام شده محصولات این شرکت گفت: در صورت حذف یارانه حامل های انرژی پیش بینی می شود که قیمت تمام شده محصولات حدود ۱۰ درصد افزایش یابد.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…