خط حلاجی کارخانه نساجی بروجرد راه اندازی شد

 

رییس هیات مدیره کارخانجات نساجی بروجرد از راه اندازی خط حلاجی این واحد تولیدی و صنعتی به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.

به گزارش ایرنا محسن مظاهری با اشاره به خرید یک دستگاه حلاجی از کارخانجات داخل کشور برای راه اندازی خط حلاجی کارخانه نساجی بروجرد افزود: این دستگاه با اعمال برخی تغییرات از نیمه پیشرفته به پیشرفته تبدیل شده است بطوریکه تمام خط بدون نیاز به کنترل توسط کارگر به صورت خودکار فعالیت می کند.

وی اظهار کرد: پنبه ضایعاتی که از خط ریسندگی کارخانه نساجی بروجرد ایجاد می شوند، در خط حلاجی زده شده و بعد از تصفیه دوباره وارد خط ریسندگی می شوند.

رییس هیات مدیره کارخانجات نساجی بروجرد با اشاره به تولید نخ های ضخیم تر از این پنبه ضایعات افزود: به این دلیل که خاک و ضایعات این پنبه ضایعات در روند ریسندگی مجدد گرفته می شود برای تولید مبل های استیل استفاده می شوند.

وی به استفاده از خاک ضایعاتی خط حلاجی به عنوان کود مورد نیاز فضای سبز اشاره کرد و گفت: از تمامی مواردی که وارد کارخانه می شود به نحو مطلوب در تمام بخش ها استفاده می شود.

مظاهری افزود: هم اکنون خط حلاجی کارخانجات نساجی بروجرد در دو نوبت کار می کند که در هر نوبت برای سه نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: افزایش نوبت های کاری به سه و چهار نوبت در دستور کار قرار دارد که با اجرا شدن آن شش نیروی کار دیگر نیز مشغول به کار می شوند.

رییس هیات مدیره کارخانجات نساجی بروجرد افزود: هم اکنون این خط با ظرفیت روزانه بالغ بر یک تن فعالیت می کند که با افزایش نوبت های کاری این رقم به چهار و نیم تن خواهد رسید.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد نیز گفت: این کارخانه از زمان واگذاری به بخش خصوصی فعالیت های خود را از سر گرفته است و با داشتن حدود یکهزار کارگر و چهار نوبت کاری از جمله واحدهایی است که بدون تعطیلی کار می کند.

ˈمهدی شریف طبعˈ کارخانه نساجی بروجرد را از برندهای خوب صنعتی در شهرستان، استان و کشور دانست و افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید روز گذشته از این واحد صنعتی، این واحد را نیازمند طرح توسعه دانست.

وی افتتاح خط حلاجی را از موفقیت های این واحد تولیدی صنعتی دانست و اظهار کرد: بازیافت ضایعات این کارخانه و وارد کردن آن به خط تولید می تواند در بهبود وضعیت کاری و ایجاد اشتغال در شهرستان موثر باشد.

شهرستان بروجرد به دلیل وجود تعداد زیادی واحدهای تولیدی و صنعتی و عرضه محصولات آنها در بازار داخلی و خارجی، قطب صنعتی استان لرستان محسوب می شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago