به گزارش سرویس دانشگاه خبرلر به نقل از فارس ؛ جعفر تبریزیدانا با اشاره به فعالیتهای چشمگیر دانشگاه علمی ـ کاربردی ابهر اظهار داشت: در این راستا دانشگاه با بهرهگیری از خرد جمعی و تشکیل کمیته تخصصی نساجی مرکب از افراد صاحب نظر و مجرب طی جلسات متعدد و با توجه به نیازمندیهای منطقهای و ملی نساجی کشور مبادرت به تهیه سر فصل و ساختارهای درسی جدید و بروز نساجی با گرایش ریسندگی کرد.
وی ادامه داد: این موضوع پس از بررسی در کمیته گسترش و بازنگری دروس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی به تصویب رسید و در دانشگاه جامع ابهر تاسیس شد.
رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی ابهر با بیان اینکه عمده تلاش کمیته بر این بود که در این زمینه از عامنگری پرهیز کند، ابراز داشت: این کمیته با گرایش به انعطاف پذیری و توجه به نیاز حال و آتی نساجی کشور اقدام به آنالیز رشته نساجی به گرایشهای موجود در بطن آن کرد که در نخستین قدم به فضل الهی و همت اعضای کمیته موفق شدیم گرایش ریسندگی را برای آن تعریف و عملیاتی کنیم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: درحال حاضر این رشته به دو شیوه ترمی و پودمانی در دانشگاه علمی ـ کاربردی مرکز ابهر قابل عرضه است.
تبریزیدانا افزود: متقاضیان به ویژه کارگران شاغل در صنایع نساجی منطقه و استان میتوانند برای نامنویسی در موعد مقرر و با اخذ دفترچه از ادارات پست اقدام کنند.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…