رییس کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نوسان نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی از تهدیدات جدی برای اقتصاد ایران است، تاکید کرد: باید بستههای قوی و حسابشده اقتصادی برای از میان برداشتن این معضل طراحی و اجرایی شود.
دکتر داوود دانشجعفری در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایسنا با اشاره به برخی از حوزههایی که میتواند ریسک بازار ارز را کاهش دهد، عنوان کرد: مقابله با تحریمها، مدیریت واردات و صادرات همچنین سیاستهای پولی و مالی میتواند در کاهش آسیبپذیری این بازار بسیار موثر باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه ارز در ایران به وسیله پسانداز مردم تبدیل شده است، گفت: با وجود اینکه تجارت خارجی کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش یافته است؛ اما ارز تنها ابزاری برای تجارت است، اما وقتی مردم به هر دلیلی برای خرید تقاضای بالایی دارند، مسوولین هم در چنین شرایطی نمیتوانند بازار را آنطور که لازم است کنترل کنند.
وی ادامه داد: وقتی مردم کاهش روزافزون ارزش پول ملی را حس میکنند، آنگاه دارایی ریالی خود را به دارایی ارزی تبدیل کرده و عمدتا در خانه نگهداری میکنند که در این شرایط هیچ اقتصادی نمیتواند پایدار بماند.
دانشجعفری تاکید کرد: باید شرایطی فراهم شود که بیاعتمادی به وجود آمده در ذهن مردم نسبت به آینده بازار از بین برود تا با اطمینان از اینکه اتفاق خاصی در بازار نخواهد افتاد دیگر دلار برای پسانداز تقاضا نشود.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…