استاد دانشگاه و طراح لباس گفت: بسیاری از مردم از کیفیت نامطلوب اجناس چینی ناراضی هستند، اما درآمد کم آنها را به سمت پوشاک چینی میکشاند.
سعیده رضایی اظهار داشت: خلاقیت و توانایی هنرمندان طراحی لباس باید بیش از گذشته در کارهایشان نمود پیدا کند.
وی افزود: بسیاری از مردم به دلیل درآمد کم و ناچیز به سمت خرید کالای ارزان چینی روی میآورند، در صورتی که خودشان نیز از خرید این کالاهای بی کیفیت راضی نیستند.
استاد دانشگاه و طراح لباس در ادامه گفت: پوشاک وارداتی به دلیل کیفیت نامطلوب ارزان قیمتتر از پارچههای ایرانی هستند و همین مسئله سبب شده که از این اجناس وارداتی استقبال شود.
رضایی تصریح کرد: پایین بودن تعرفه واردات پوشاک خارجی و عرضه این محصولات با قیمت ناچیز از عوامل کاهش تقاضای پوشاک ایرانی است.
استاد دانشگاه و طراح لباس ادامه داد: گرایش به سمت خرید پوشاک خارجی توسط مشتریان سبب فروش پوشاک ایرانی به نام محصول خارجی شده است.
وی گفت: باید بازار پوشاک ما به سرو سامان برسد و از تولیدگران داخلی حمایت شود، به گونهای جنس و مواد اولیه ارزان قیمت در اختیار آنها قرار بگیرد.
رضایی در پایان اذعان داشت: طراحان لباس بیش از گذشته به نوآوری در طرحهای خود توجه کنند، تا بازار پوشاک ملی بهبود یابد و همچنین تولیدگران مجبور نباشند تولید خود را متوقف کنند.
نمایشگاه بینالمللی نخ استانبول بار دیگر در تاریخ ۸ تا ۱۰ اسفند در مرکز همایشها…
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…