Categories: اخبار نساجی

دراقتصاد یک وزیر درست میکند , دیگری خراب

سومین و آخرین نشست هم اندیشی ارتقای فضای کسب و کار با هدف تأمین منابع مالی با حضور برخی از مسئولین اقتصادی از جمله آقایان دکتر غضنفری و دکتر فرزین در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار گردید

رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در این نشست , با اشاره به اینکه کمبود نقدینگی مهمترین معضل و مشکل فعالان اقتصادی علی الخصوص تولیدکنندگان جهت پیشبرد کارهایشان میباشد اظهار داشت: اگر مشکلات فعالان اقتصادی را بطور دقیق بررسی کنیم به این نتیجه میرسیم که تقریباً نیمی از موانع و مشکلات موجود اقتصادی زائیده عدم هماهنگی دستگاههای تصمیم گیرنده و نگاه انتفاعی برای مجموعه خویش بجای دید ملی است.

محمدرضا سبزعلیپور  تصریح کرد: اگر تصمیم گیری در ارتباط با مسائل اقتصادی علی الخصوص حوزه صنعت، معدن و تجارت فقط در اختیار یک وزیر میبود سریعاً مشکلات موجود حل و فصل و راه را برای فعالیت مردان اقتصادی باز و هموار می شد، اما افسوس از اینکه کار فقط در دست یک وزارتخانه نیست و دستگاههای دیگری نیز دخیل می باشد و به همین خاطر تا گوشه ای از کار توسط یک وزیر ترمیم  شود گوشه ای دیگر توسط دستگاهی دیگر زخمی و فلج می گردد و با این ساز ناهماهنگ مسئولین و دستگاههای اقتصادی ذیربط هیچگاه کارها سر و سامان نخواهد گرفت.

وی عدم حضور جمعی از مسئولین تصمیم گیرنده اقتصادی دعوت شده در این نشست را تأیید کننده اظهارات خود توصیف کرد و گفت: این نوعی بی اهمیتی از جانب مسئولین امر به مشکلات فعالان اقتصادی در سال تولید ملی میباشد ولیکن آقایان غضنفری و فرزین و مسئولین حاضر در این جلسه نیز مطمئناً امروز کارهای دیگری داشتند که می توانستند بجای آمدن به این جلسه، آن کارها را پیگیری کنند اما حضور در این جلسه را ارجح به سایر کارهای خود دانسته اند که جای قدردانی دارد.

علیپور در بخش دیگری از اظهاراتش به بحث تجارت اشاره نمود و گفت: همه آقایان با اشاره به نامگذاری امسال بنام حمایت از تولید ملی فقط به مشکلات تولیدکنندگان پرداخته و اقتصاد را در تولید خلاصه می کنند در صورتی که تجارت هم بخش دیگری از اقتصاد را تشکیل می دهد چراکه  اقتصاد اتوبان دو طرفه میباشد و همه جوانب را باید بطور اصولی در آن دید. شاید برخی از تولیدکنندگان خوششان نیاید که از تجارت صحبت شود اما من از صادرات صحبت میکنم و نه واردات. زیرا غالب تولیدکنندگان صادرکننده هم میباشند، حال اگر تولیدی انجام شود و فروشی در پی نداشته باشد که فایده ای ندارد! پس مقوله صادرات و فعالان عرصه صادرات نیز برای اقتصاد کشور بسیار مهم و قابل اهمیت میباشند. مع الوصف در کنار مشکلات تولیدکنندگان، باید مشکلات صادرکنندگان را نیز در نظر گرفت و بهمین خاطر اسم وزارتخانه را هم وزارت صنعت، معدن و تجارت گذارده اند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

2 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

3 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

4 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

1 هفته ago

هوش مصنوعی و آینده خرید فرش: وقتی فناوری به کمک سنت می‌آید

مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…

2 هفته ago

شماره ۹۱ مجله نساجی کهن ویژه نامه آذر ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…

2 هفته ago