محمدحسن صالحی مرام به خبرنگار مهر گفت: تنها حوزه صنایع دستی حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر شاغل دارد که قابلیت ارتقاء تا ۵ میلیون نفر را نیز خواهد داشت.
وی با اعلام اینکه یکی از عوامل ایجاد حماسه می تواند توجه به صنایع دستی باشد ادامه داد: الزاما کوچک کردن بدنه دولت به معنای کار خوب و درست نیست باید به فکر این باشیم جایی که مزیت نسبی وجود دارد ورود کنیم، چون اصل توانمندی ما در حوزه صنایع دستی است اما در این زمینه کشورهایی مانند هند بسیار بهتر از ما کار کرده اند به عنوان نمونه هند، وزارتخانه صنایع دستی دارد اما کیفیت محصولاتش مانند ایران نیست.
صالحی مرام گفت: صنعت فرش از صنایع دستی جدا مانده است در حالی که می توان آن را برادر بزرگ صنایع دستی به شمار آورد این دو صنعت باید در کنار هم یک وزارتخانه را تشکیل بدهند چون در این صورت حرکتهای رو به جلو اتفاق می افتد.
وی معتقد است که کار کردن با رونق صنایع دستی نیاز به کمک دولت ندارد اما اگر دولت از هنرمندان حمایت کند می توان شاهد ایجاد خلاقیتهای بیشتری در این صنعت بود.
صالحی مرام ادامه داد: چرا ما همیشه اصرار داریم برای ایجاد اشتغال، سرمایه گذاریهای بالایی انجام دهیم در حالی که با کمترین سرمایه حتی یک زن خانه دار نیز می تواند هزینه های خانواده خود را تامین کند.
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…