Categories: اخبار نساجی

دستورات جدید رئیس جمهور برای تولید برق پاک

 

قائم مقام وزیر نیرو با تشریح دستورات جدید رئیس جمهوری برای توسعه ظرفیت تولید انرژی های تجدید پذیر در ایران از آغاز شمارش معکوس برای افزایش ظرفیت تولید برق پاک کشور به بیش از ۴۰۰ مگاوات خبر داد.

علی ذبیحی در گفتگو با مهر درباره مهمترین برنامه‌های وزارت نیرو برای توسعه ظرفیت تولید انرژی‌های تجدید پذیر در ایران گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید انرژی‌های تجدید پذیر در کشور حدود ۱۶۲ مگاوات است.
قائم مقام وزیر نیرو با اعلام اینکه تا پیش از سال ۱۳۹۰ ظرفیت تولید برق پاک و تجدید پذیر در کل کشور حدود ۱۲۰ مگاوات بوده است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود ظرفیت تولید برق تجدید پذیر کشور به زودی از مرز ۴۰۰ مگاوات عبور کند.

این مقام مسئول با بیان اینکه یکی از برنامه های وزارت نیرو برای توسعه ظرفیت تولید برق تجدید پذیر، طراحی، نصب و راه اندازی نیروگاه‌های DG و CHP است، اظهار داشت: در شرایط فعلی مهمترین چالش پیش روی برای توسعه انرژی‌های تجدید پذیر سرمایه گذاری و تامین منابع مالی است.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در بخش تولید و توسعه انرژی‌های نو برای دولت هزینه بر است، خواستار مشارکت بیشتر بخش خصوصی در این صنایع پاک شد و بیان کرد: هزینه تمام شده بالا و موانع اعطای تسهیلات بانکی از مهمترین مشکلات پیش روی سرمایه گذاران بخش خصوصی در توسعه صنایع انرژی تجدید پذیر است.

ذبیحی در ادامه در تشریح دستورات جدید رئیس جمهوری برای توسعه ظرفیت تولید برق تجدید پذیر و مشارکت بیشتر سرمایه گذاران خصوصی در این صنایع پاک، تبیین کرد: سال گذشته رئیس جمهوری دستوراتی برای تسریع در اعطای تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران و تجدید نظر شورای اقتصاد در بهای تمام شده برق از محل انرژی های تجدید پذیر را صادر کرد.

قائم مقام وزیر نیرو در تبیین مهمترین دستاوردهای اقتصادی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، تاکید کرد: کاهش مصرف نفت خام و فرآورده‌های نفتی و به تبع آن کاهش آلودگی‌های ناشی از مصرف سوخت فسیلی را باید مهمترین دستاورد توسعه این صنایع پاک برشمرد.

این مقام مسئول با اشاره به تعریف پروژه‌های جدیدی برای افزایش ظرفیت تولید انرژی‌های تجدید پذیر به حدود سه هزار مگاوات در روز، خاطر نشان کرد: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد در حال حاضر امکان تولید ۶۰ هزار مگاوات برق از انرژی خورشید در کشور وجود دارد که این میزان بیش از برق تولید شده فعلی است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

استقبال عالی از چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان(ویدیو)

چهارمین دوره نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان با بازخورد بسیار عالی و به صورت…

2 روز ago

نمایشگاه کاشان فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن تولیدکنندگان صنعت فرش ماشینی(ویدیو)

کاشان به عنوان قطب صنعت فرش پتانسیل های خوبی در حوزه توسعه بازار هایی برای…

2 روز ago

کنارهم قرارگرفتن تولیدکنندگان راهی برای رشد وموفقیت صنعت نساجی(ویدیو)

شرکت کامل پتروتک شیمی یک شرکت دانش بنیان است که در زمینه تولید مواد اولیه…

2 روز ago

صنعت پوشاک و منسوجات، تجارت بین الملل و الگویابی صادرات به اروپا

ترجمه و اقتباس، تدوین و تحلیل: ابوالفضل قندچی/ دارای دکترای مهارتی (DBA) عصر جدید تجارت…

3 روز ago

هـدف شـرکت فـرجاد تـوان آسـیا کمک به صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

نمایشگاه صنایع وابسته فرش ماشینی باید در سال های آینده قوی تر و موفق تر…

4 روز ago

بـرگزاری نـمایشگاه صنـایع وابـسته فـرش ماشینی موجب رونق این صنعت می شود(ویدیو)

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع وابسته فرش ماشینی کاشان بعد از ۳سال برگزار شد. این…

4 روز ago