Categories: اخبار نساجی

دستورالعمل نظام جامع ارتقای توانمندی های بخش صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شد

 

 

نظام جامع ارتقای توانمندی های بخش صنعت، معدن و تجارت توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت به تمامی معاونت ها و سازمان های زیرمجموعه وزارتخانه ابلاغ شد.

در راستای تحقق چشم انداز، اهداف و راهبردهای کلان توسعه بخش های صنعت، معدن و تجارت کشور و نیز تحقق اهداف برنامه پنجم توسعه، “نظام جامع ارتقاء توانمندی های بخش صنعت، معدن و تجارت”، توسط وزیر صنعت، معدن وتجارت به تمامی معاونت ها و سازمان های زیر مجموعه وزارتخانه ابلاغ شد.

علی معصومی رئیس مرکز پژوهش، توسعه فناوری و صنایع نوین، در این باره گفت: این دستورالعمل با هدف افزایش ارزش افزوده، قدرت رقابت پذیری و افزایش سهم صادرات صنعتی و معدنی از طریق تقویت توانمندی های نرم بنگاه های تولیدی و تجاری و ایجاد یک رابطه تعاملی و هم افزا میان نقش آفرینان حوزه‌های پنج گانه پژوهش و نوآوری، فناوری و صنایع پیشرفته، توسعه خدمات، منابع انسانی و فرهنگ تولید و تجارت و ارتقاء بهره وری تهیه و ابلاغ شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: طبق این دستورالعمل کلیه اقدامات حوزه های پنج گانه فوق الذکر شامل سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری، و اجرا در قالب یک نظام واحد راهبری و مدیریت می شود.

رئیس مرکز پژوهش، توسعه فناوری و صنایع نوین افزود: ارکان این نظام که شامل شورای عالی، شورای تخصصی و کمیسیون های پنج گانه تخصصی می باشند در چهار سطح سیاستگذاری و برنامه ریزی، هماهنگی و تصمیم گیری، اجرا و نظارت و ارزیابی تعریف شده اند.

معصومی همچنین اظهار کرد: بمنظور افزایش کارایی و اثربخشی فعالیتهای کمیسیون های تخصصی، هریک از این کمیسیون ها در یکی از سازمان های زیرمجموعه مرتبط وزارت تشکیل شده است. بر این اساس، کمیسیون پژوهش و نوآوری در دانشگاه صنایع و معادن، کمیسیون فناوری و صنایع پیشرفته در سازمان گسترش و نوسازی صنایع، کمیسیون توسعه خدمات در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی، کمیسیون ارتقاء بهروه وری در مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی و کمیسمون توسعه منابع انسانی وفرهنگ تولید و تجارت در مرکز پژهش، توسعه فناوری وصنایع نوین مستقر می باشند.

رئیس مرکز پژوهش، توسعه فناوری و صنایع نوین یادآور شد: تمامی کمیسیونها جلسات تخصصی خود را بصورت فعال ومستمر برگزار کرده اند ، بطوریکه درمجموع تاکنون ۱۸ جلسه تخصصی کمیسیون ها و شورای تخصصی تشکیل شده و در اغلب کمیسیون ها، اهداف و برنامه های کلان سال ۹۲ استخراج شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: معاونتها، سازمانها و مؤسسات زیرمجموعه وزارت در برگزاری جلسات نظام جامع مشارکت فعالی داشته اند که همکاری و زحمات آنها شایسته تقدیر می باشد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

11 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago