بانک مرکزی با صدور بخشنامه ای ضوابط اجرایی بند الف ماده ۸۶ قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه که بر تفکیک تاسیس صندوق قرض الحسنه منابع و مصارف قرض الحسنه بانک ها و موسسات اعتباری تاکید دارد، را به شبکه بانکی کشور ابلاغ کرد.
به گزارش مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: با تاسیس صندوق قرض الحسنه منابع و مصارف قرضالحسنه بانک ها و موسسات اعتباری تفکیک می شود. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی بخشنامه ای ضوابط اجرایی بند”الف” ماده ۸۶ قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران را به شبکه بانکی کشور اعلام کرد.
بانک ها و مؤسسات اعتباری دراجرای بند الف ماده مورد اشاره و همچنین ماده ۱۲ نسخه اول سیاست های پولی، اعتباری و نظارتی نظام بانکی کشور در سال ۱۳۹۰ میتوانند با ایجاد صندوق قرضالحسنه مستقل (دارای شخصیت حقوقی مستقل)، یا هرگونه ساز و کار دیگری که مشخصا منابع و مصارف قرضالحسنه را در آن بانک یا مؤسسه اعتباری تفکیک نماید؛ ضوابط ماده (۸۶) قانون برنامه پنجم توسعه را به اجرا گذارد.
لازم به توضیح است براساس بند الف ماده ۸۶ قانون برنامه پنج ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران تفکیک حساب ها و ایجاد ساز و کارهای مجزای اداری برای حساب های پس انداز قرض الحسنه و تخصیص منابع تجهیز شده این حساب ها به اعطای تسهیلات قرض الحسنه به شبکه بانکی تکلیف شده است.
لذا ضرورت دارد بانک ها یا مؤسسات اعتباری ترجیح خود را در این زمینه با رعایت ضوابط و مقررات موجود به بانک مرکزی اعلام داشته تا در صورت لزوم مجوز لازم صادر شود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…