Categories: اخبار نساجی

دعوت از کویتی ها برای سرمایه گذاری در ایران

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، بخش‌های دولتی و خصوصی کویت را به سرمایه گذاری در سه حوزه صنایع فولاد، پتروشیمی و هتلداری فراخواند.

به گزارش افکارنیوز، اکبر ترکان در دیدار با وزیر بازرگانی و صنایع کویت، ضمن استقبال از آمادگی دولت کویت برای گسترش مناسبات به ظرفیت های اقتصادی و صنعتی مناطق آزاد ایران به ویژه اروند، بخش های دولتی و خصوصی کویتی را به سرمایه گذاری در سه حوزه صنایع فولاد، پتروشیمی و هتلداری فراخواند.

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: مزیت های مانند دسترسی به منابع انرژی گاز، برق و آب، راه آهن و فرودگاه بین المللی در اروند، شرایط ایده عالی را برای سرمایه گذاری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی این منطقه فراهم می کند.

وی تصریح کرد: طبق قانون، سرمایه گذاران در حوزه پالایشگاهی از تخفیف ۵ درصدی استخراج و پالایش نفت برخوردار خواهند بود و این یک مزیت چشمگیر برای فعالان حوزه انرژی محسوب می شود.

ترکان، همچنین سرمایه گذاران کویتی را به توسعه پروژه های مربوط به گردشگری سلامت دعوت کرد و از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند و سفیر کشورمان در کویت خواست تا مقدمات انعقاد قراردادهای همکاری با تجار و سرمایه گذاران کویتی را در منطقه آزاد اروند فراهم کنند و برای پیگیری موضوعات مطرح شده در این دیدار کمیته ویژه ای را تشکیل دهند.

همچنین در این نشست، عبدالمحسن المدعج، وزیر بازرگانی و صنایع کویت نیز از اشتیاق دولت و بخش خصوصی کویت به سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند به ویژه در شهرهای آبادان و خرمشهر خبر داد و گفت: اکنون که دو ملت برادر ایران و کویت از مصائبی که دشمنی واحد بر آنان تحمیل کرده بود رها شده اند شایسته است که به افق آینده و صلح و آرامش در منطقه بیاندیشند و این مهم در گرو ارتباطات مستحکم آنها است.

وی افزود: امتیاز بزرگ سرمایه گذاران کویتی این است که در ایران احساس غربت نمی کنند. چراکه مراودات دو ملت دارای ژیشینه ای کهن و سازنده است.

عبدالمحسن المدعج با اعلام این که به زودی هیات های بزرگی از بازرگانان، سرمایه گذاران و تجار کویتی به ایران سفر خواهند کرد تاکید کرد: آبادان و خرمشهر برای ما ناشناخته نیست، با این حال ما از میزبان ایرانی خود انتظار داریم تا فرصت های سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند را به موثرترین شیوه ممکن به برادران کویتی خود معرفی کنند.

وی اظهار داشت: اکنون که ایران عرصه جدید را در مناسبات منطقه ای بین المللی خود گشوده است باید از این فرصت مناسب برای همکاری های اقتصادی و سیاسی استفاده کرد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

3 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

3 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

5 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

6 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

2 هفته ago