یک دیپلمات هندی از تمایل کشورش برای بازگشت به مذاکرات مربوط به خط لوله صلح خبر داد و گفت دهلی نو هیچ گاه به طور رسمی از این پروژه کنار نکشیده است.
به گزارش بی باک به نقل از گروه اقتصاد بین الملل فارس یک دیپلمات برجسته هندی به پایگاه خبری آنلاین گفت کشورش به طور جدی در حال اندیشه برای بازگشت به خط لوله صلح است.
وی افزود دهلی نو هیچ گاه به طور رسمی این پروژه را ترک نکرده است و تنها به دلیل نگرانی های امنیتی در خاک پاکستان آن را در فهرست اولویت های خود پایین تر آورده است.
مذاکرات در مورد پروژه خط لوله انتقال گاز ایران به هند و پاکستان موسوم به خط لوله صلح از دهه ۱۹۹۰ و با حضور سه کشور ایران، پاکستان و هند آغاز شد اما به دلایل متعدد تاکنون به نتیجه نهایی نرسیده است. هند دو سال پیش و با وعده آمریکا برای کمک به این کشور برای دستیابی به تکنولوژی انرژی هسته ای از این پروژه خارج شد و ایران و پاکستان مذاکرات در این مورد را به طور دوجانبه ادامه دادند که بر اساس توافقات حاصله قرار است در سال ۲۰۱۴ واردات گاز پاکستان از ایران آغاز شود.
این دیپلمات هندی گفت ما به واردات انرژی وابسته هستیم و نرخ بالای رشد هند و مسئله امنیت انرژی، ما را وادار می کند از هر منبع تامین انرژی واردات داشته باشیم.
وی با رد هرگونه فشار آمریکا برای کنار کشیدن هند از خط لوله صلح گفت مسائل مهمی مثل قیمت، نقطه تحویل، ساختار پروژه، تعرفه حمل و نقل و امنیت خط لوله همچنان حل نشده باقی مانده اند. وی افزود: زمانی که نگرانی های ما به طور رضایتبخشی مورد توجه قرار گیرند در پیوستن به این پروژه درنگ نخواهیم کرد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…