همزمان با سفر اس آر رائو, وزیر بازرگانی هند به ایران مطبوعات هندی از احتمال پیشنهاد انعقاد موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و هند خبر دادند.
به گزارش سایت خبری اتاق بازرگانی و صنایع تهران, روزنامه اکونومیک تایمز, چاپ دهلی طی گزارشی عنوان کرد که هیات تجاری هندی که به تازگی راهی ایران شده است قصد دارد به منظور افزایش مبادلات بازرگانی دوجانبه در چارچوب مکانیسم بانکی بین دو کشور که مبتنی بر معامله بر مبنای روپیه است انعقاد موافقت نامه تجاری با تعرفه ترجیحی را به ایران پیشنهاد کند.
بر اساس این گزارش, هند امیدوار است بدین وسیله با افزایش صادرات به ایران بتواند راهی برای پرداخت بهای نفت وارداتی از ایران را بر مبنای روپیه پیدا کند.
به نوشته این روزنامه به علت تحریم های امریکایی علیه ایران واردات نفت از ایران به هند با مشکلاتی مواجه شده که به دلیل همین مشکلات این واردات طی سال گذشته ۷ درصد کاهش یافت. اکونومیک تایمز هخدف سفر هیات هندی به سرپرستی وزیر بازرگانی به ایران را علاوه بر پیشنهاد موافقت نامه تجارت ترجیحی به ایران حل و فصل مشکلاتی عنوان کرد که اخیرا در مکانیسم پرداخت های بانکی به وجود آمده است.
این روزنامه چاپ دهلی از قول یک تاجر آشنا با تجارت با ایران نوشت که وارد کنندگان ایرانی کالاهای هندی از تعرفه های وارداتی وضع شده بر کالاهای خریداری شده از هند چندان راضی نیستند بنابر این هندی ها می خواهند ایران خرید و واردات از هند را برای تجار شیرین کند.
اکونومیک تایمز می نویسد به علت کم بودن واردات ایران از هند مکانیسم پرداخت بهای نفت به روپیه خوب عمل نمی کند. این روزنامه موافقت نامه ترجیحی دوجانبه را راه حل مساله می داند و می نویسد: از آنجایی که پاکستان با ایران موافقت نامه تجارت ترجیحی دارد, وارد کنندگان ایرانی برنج ترجیح می دهند با عرضه کنندگان پاکستانی وارد معامله شوند و همین امر موجب عقب ماندن عرضه کنندگان هندی از قافله صادرات برنج به ایران شده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…