Categories: اخبار نساجی

دیترویت ورشکسته شد

 

 

قلب خودروسازی آمریکا از حرکت ایستاد

با افزایش بدهی های دیترویت به عنوان قلب خودروسازی آمریکا به ۱۸ میلیارد دلار، به زودی لایحه اعلام ورشکستگی این قطب صنعتی به مسئولان ایالت میشیگان ایالات متحده ارائه می شود.

به گزارش مهر، شبکه تلویزیونی سی.سی.تی.وی با انتشار گزارشی با بیان اینکه شهر دیترویت در ایالت میشیگان زمانی قطب بزرگ صنعت خودروسازی آمریکا به شمار می رفت، اعلام کرد: بزرگترین شرکت‌های خودروساز آمریکا همچون جنرال موتورز و فورد در این شهر فعالیت گسترده ای داشتند.

اما از چند سال گذشته تاکنون این شهر به شدت دچار مشکلات مالی شده است همین مسئله سبب شده است مسئولان این شهر، لایحه اعلام ورشکستگی این شهر را تنظیم کنند.

بر این اساس بدهی این شهر به ۱۸ میلیارد دلار رسیده به طوری‌که ریک اسنایدر فرماندار ایالت میشیگان به مسئولان شهری دیترویت اجازه داده اند لایحه اعلام ورشکستگی این شهر را به مقامات ایالتی تسلیم کنند.

دیترویت بزرگترین شهر آمریکایی است که تاکنون اعلام ورشکستگی می کند. اگر با طرح ورشکستگی دیترویت موافقت شود، مسئولان این شهر می توانند دارایی‌ها و سرمایه‌های شهری از قبیل ساختمان‌ها را به پول نقد تبدیل کنند تا از این طریق بدهی‌های شهر پرداخت شود.

از سوی دیگر زمانی شهر دیترویت که قلب خودروسازی آمریکا است یک میلیون و ۸۰ هزار نفر جمعیت داشت اما پس از بحران مالی در سال ۲۰۰۸ میلادی که به بحران مسکن و ورشکستگی صنایعی از قبیل شرکت‌های خودروسازی آمریکا منجر شد جمعیت این شهر به ۷۰۰ هزار نفر رسیده است زیرا بسیاری از کارگران و ساکنان این شهر، دیترویت را ترک کرده اند.

در شرایط فعلی بسیاری از محله‌های دیترویت از سکنه تخلیه شده و به شهر ارواح تبدیل شده است در همین حال دِیو بینگ شهردار دیترویت به کارکنان سازمان‌های شهری اطمینان خاطر داده است که پرداخت حقوق آنها ادامه خواهد داشت و تا چند ماه دیگر وضع این شهر بهبود پیدا خواهد کرد.

دیترویت در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی، قلب صنعت خودروسازی آمریکا بود که سبب اوج گرفتن آمریکا در این عرصه شد. با این اوصاف، ورشکسته شدن شهر دیترویت نه تنها برای این شهر بلکه برای کل آمریکا خبر بسیار بدی به شمار می رود.

بی تردید با ورشکستگی دیترویت، خدمات عمومی در این شهر بسیار تنزل پیدا خواهد کرد و حقوق کارکنان دولتی وابسته به شهرداری کاهش می یابد ضمن انکه ورشکستگی دیترویت ضربه بزرگی به صنعت خودروسازی آمریکا وارد خواهد کرد زیرا این شهر، قلب این صنعت به شمار می رود. مرکز اصلی شرکت جنرال موتورز در این شهر واقع است.

کاهش شدید جمعیت این شهر سبب افت مالیاتهایی شد که سازمان‌های شهری از مردم دریافت می کردند و همین مسئله با کاهش درآمدهای این سازمانها و درنتیجه به ورشکستگی کشیده شدن این شهر همراه شد.

از سوی دیگر باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و مشاوران او از نزدیک مسائل دیترویت را زیرنظر دارند. گفته می شود سخنگوی کاخ سفید گفته است دولت فدرال آمریکا مصمم است برای بهبود وضع دیترویت با مسئولان این شهر همکاری کند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

12 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago