Categories: اخبار نساجی

ذخیره سازی ۴ ماهه کالاهای اساسی با ارز مرجع

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه ایران در آینده‌ای نزدیک به صادرکننده فولاد تبدیل می شود، گفت: مجموعه‌ای از ظرفیت سازی‌ها در دولت دهم انجام شده که در ماه‌های آینده و سال‎‌های آتی به نتیجه نهایی می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی غضنفری امروز در مراسم افتتاح طرح های بزرگ صنعتی استان گیلان گفت: مجموعه ای از ظرفیت سازی ها در دولت دهم انجام شده که در ماه های آینده و سال های آتی به نتیجه نهایی می رسد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح مجتمع ذوب‌آهن فولاد خزر بیان داشت: در حوزه فولاد، ظرفیت چند برابری تولید ایجاد شده که ما را از واردات بی نیاز می کند.

وی به چهار حلقه اصلی تولید فولاد اشاره کرد و گفت: با تلاش های انجام شده، ظرفیت تولید شمش خام را در سال گذشته به ۲۰ میلیون تن رساندیم و امسال با بهره برداری از این واحد تولیدی در گیلان، این ظرفیت به ۲۴ میلیون تن رسید.

غضنفری در ادامه سخنانش به طرح توسعه کاشی خزر که امروز با حضور رییس جمهوری افتتاح شد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: صنعت کاشی، از مزیت های مهم صنعتی است که باید به درستی از ظرفیت های آن استفاده شود.

وی با اشاره به فعالیت ۲۲۰ واحد تولیدی در زمینه تولید کاشی در کشور افزود: یکصد پروژه دیگر نیز در این حوزه کلنگ زنی شده و هم اینک دارای پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد و بالاتر از این میزان است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: پیش بینی می شود با تکمیل این پروژه ها ، ۴۰۰ میلیون متر مربع به ظرفیت فعلی تولید کاشی در کشور اضافه شود.

وی با بیان اینکه میزان تولید کاشی در کشور در سال ۹۰ ، ۳۵۰ میلیون مترمربع بود، گفت: در سال گذشته این میزان تولید، به ۳۸۰ میلیون متر مربع رسید.

غضنفری ایران را پنجمین تولیدکننده کاشی و سرامیک در جهان عنوان و خاطرنشان کرد: می کوشیم ظرفیت تولید این محصول را تا سال ۹۴ به ۶۰۰ میلیون مترمربع برسانیم.

وی با اشاره به صادرات کاشی از ایران و بازار خوب این محصول در دنیا گفت: هم اینک حدود ۵۰۰ میلیون دلار درآمد از صادرات کاشی و سرامیک داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنانش به اهتمام دولت های نهم و دهم برای صنعتی شدن استان های شمالی اشاره و بیان کرد: این مهم، با گام های شجاعانه دولت خدمتگزار انجام شد. صنعتی شدن استان های شمالی ایران با حفظ محیط زیست صورت گرفته است.

وی همچنین گفت: با اختصاص ارز مرجع ، کالاهای اساسی کشور برای ۳ تا ۴ ماه ذخیره می شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

صادرات فرش و موکت ایرانی با تمرکز بر بازار ترکیه (ویدیو)

در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…

8 ساعت ago

نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول: موفقیتی در سایه اتحاد

روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…

4 روز ago

پنج نمایشگاه برتر فرش و کفپوش در سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصت‌ها و چالش‌های جدید برای صنعت فرش و کفپوش…

4 روز ago

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

7 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

1 هفته ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

1 هفته ago