رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: صنایعی مانند صنعت نساجی که اشتغال زا هستند، باید در استفاده از منابع و تسهیلات حساب ذخیره ارزی در اولویت ویژه قرار گیرند تا نهضتی جدید در توسعه صنعتی و نساجی ایجاد شود.
“محمد نهاوندیان” بابیان اینکه صنعت نساجی از کهن ترین صنایع کشور است، افزود: این صنعت امروزه مشکلات زیادی دارد.
وی بااشاره به اینکه محصولات نساجی خارجی، عرصه رقابت را بر تولیدات داخلی تنگ کرده است، گفت: در مقابله با قاچاق محصولات نساجی به داخل، توفیق چندانی نداشته ایم که به سیاست های ارزی ما مربوط می شود.
رئیس اتاق بازرگانی وصنایع ایران افزود: مقابله با قاچاق علاوه بر تلاش های انتظامی، راه اقتصادی دارد و ابتدا باید راه اقتصادی طی شود.
نهاوندیان تلاش برای نوسازی صنعت نساجی را ضروری خواند و گفت: برخی کشورهای همسایه با سرمایه گذاری در فناوری نوین صنعت نساجی، بازارهای صادراتی خوبی را در اروپا و آمریکا برای خود فراهم کرده اند که صنعت نساجی ایران را نیز تحت تاثیر قرارداده است.
وی افزود: تسهیلات بانکی در صنعت نساجی موثرتر از صنایع دیگر کشور است و زمانی که این صنعت به سرمایه در گردش دسترسی نداشت، مشکلاتی جدی پیدا کرد. امروزه با توجه به بازار بزرگی که در کشور وجود دارد، سرمایه گذارانی از برخی کشورهای همسایه برای خرید تجهیزات قدیمی نساجی ما اقدام کرده اند تا نوسازی کنند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…