اخبار فرش ماشینی

رئیس انجمن صنایع پوشاک ایران: حجم واقعی پوشاک قاچاق در بازار ایران ۵ میلیارد دلار است

مجید افتخاری با اشاره به اینکه رقم قاچاق از سوی مسئولان ۲.۵ میلیارد دلار اعلام شده، در حالیکه این رقم غیر منطقی است، افزود: واردات رسمی پوشاک کشور در سال ۹۴، ۱۵ میلیون دلار اعلام شده و این رقم در سال ۹۵ به ۶۰ میلیون دلار رسیده است.

وی بازار مصرف پوشاک در کشور را معادل ۱۲ میلیارد دلار دانست و گفت: وضعیت فعلی بازار نشان می‌دهد که با وجود اعلام مسئولان در خصوص کاهش قاچاق، این رویداد عملیاتی نشده است.

رییس انجمن صنایع پوشاک کشور برندهای تقلبی را یکی دیگر از مشکلات عمده صنعت پوشاک در کشور عنوان کرد و افزود: طبق اعلام دبیر کارگروه بنیاد مد و لباس سال گذشته ۴۰۰ برند تقلبی در تهران شناسایی شده که تاکنون برای جلوگیری از فعالیت این برندها هیچگونه فعالیتی انجام نشده است.

افتخاری عمده برندهای تقلبی را اسپانیایی، آلمانی و ایتالیایی اعلام کرد و توضیح داد: فعالیت این برندهای تقلبی فضا را برای کار در صنعت پوشاک داخلی بسیار سخت کرده است و تولید کنندگان پوشاک ایرانی در رقابتی نابرابر با افراد متخلف و وارد کنندگان پوشاک قاچاق در بازار داخلی قرار دارند.

افتخاری با اشاره به عملیاتی نشدن دستورالعمل تدوین شده پوشاک در سال گذشته گفت: متن این دستورالعمل خواسته‌های حداقلی تولیدکنندگان داخلی برای فعالیت است.

وی جلوگیری از فعالیت‌های متقلبانه خارجی را یکی از بندهای این دستورالعمل دانست و گفت: مقابله با واردات غیرقانونی بخش دیگری از این دستورالعمل است که برای تحقق هیچکدام از این بندها فعالیتی انجام نشده است.

افتخاری صنعت پوشاک را ارزانترین صنعت برای تولید کار دانست و گفت: به تایید کارشناسان خارجی امروز تولیدکنندگان ایرانی در حد استانداردهای روز دنیا پوشاک تولید می‌کنند.

وی با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه مد و لباس از ۱۳ تا ۱۶ شهریورماه در نمایشگاه بین المللی تهران گفت: برای برگزاری این نمایشگاه، فضای لازم در اختیار تولیدکنندگان قرار نمی‌گیرد و هزینه‌های بالای آن نیز مانع از حضور بسیاری از تولیدکنندگان داخلی می‌شود این درحالیست که تولید کنندگان خارجی برای حضور درنمایشگاه‌های خارجی از حمایت‌های دولت خود برخوردار می‌شوند.

رییس انجمن صنایع پوشاک کشور با اشاره به اینکه کشورهای خارجی در نمایشگاه‌های ایرانی بهترین سالن‌ها و امکانات را در اختیار قرار می‌گیرند افزود: در سال‌های گذشته تولید کنندگان ترک با وجود نداشتن مجوز فروش کالا در نمایشگاه پوشاک ایران، اقدام به فروش کالای خود می‌کردند و کسی هم مانع فعالیت آن‌ها نمی‌شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

فروش ماشین‌آلات نساجی دست دوم باکیفیت

شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائه‌دهنده ماشین‌آلات نساجی دست دوم با…

2 روز ago

برنامه ریزی کامل سرویس و نگهداری پیشگیرانه ماشین آلات ریسندگی – کاردینگ

مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…

5 روز ago

نساجی زیر تیغ واردات

سید شجاع‌الدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…

1 هفته ago

رشد ۱۳ درصدی صنعت نساجی کشور

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشت‌ماهه نخست…

1 هفته ago

نمایشگاه بین‌المللی نساجی یزد؛ پل ارتباطی تولیدکنندگان داخلی و بازار جهانی

دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…

2 هفته ago

استقبال گسترده از نمایشگاه Garment Tech استانبول (ویدیو)

سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوری‌ها در صنعت پوشاک…

2 هفته ago