Categories: اخبار نساجی

رئیس جدید و مشکلی به نام طرح های فولادی

 

 

دامنه تغییرات مدیریتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت بعد از برکناری سه معاون وزیر در هفته گذشته، به «ایمیدرو» هم رسید.

دامنه تغییرات مدیریتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت بعد از برکناری سه معاون وزیر در هفته گذشته، به «ایمیدرو» هم رسید. مهدی غضنفری، بعد از چند ماه که این سازمان با سرپرستی «وجیه الله جعفری» اداره می‌شد، «فریدون احمدی» را به عنوان معاون وزیر و رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) منصوب کرد.

احمدی که به تازگی حکم ریاست هیات‌مدیره شرکت ملی صنایع مس را از غضنفری دریافت کرده بود، حالا باید عازم سازمانی شود که حساسیت‌های فراوانی روی آن وجود دارد و معادن زرخیزش شش هفت سال پس از صدور فرمان خصوصی‌سازی کماکان در چنبره تصمیمات دولتی است.

احمدی پیش از این سمت‌هایی مانند قائم‌مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت را نیز بر عهده داشته و اکنون انتظار می‌رود که آهنگ خصوصی‌سازی را تندتر کند. سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به موجب ماده ۶ قانون تاسیس وزارت صنایع و معادن مصوب ۶/۱۰/۷۹ مجلس شورای اسلامی و تبصره ذیل ماده مذکور برای بررسی، تهیه و اجرای طرح‌های احداث، توسعه، تجهیز و نوسازی صنایع تولیدی متالوژی، استخراج و فرآوری مواد معدنی و اجرای طرح‌های اکتشافی تشکیل شده است.

به سوی صادرات

حالا وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکم خود به رییس هیات عامل جدید ایمیدرو، با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه بخش معدن در اقتصاد کشور، خواستار شناسایی و صیانت از معادن و صنایع معدنی کشور در راستای نهادینه کردن رویکرد تولید صادراتی با اولویت صادرات با ارزش افزوده بالا شده است.

پیش از این، تعیین تکلیف واگذاری طرح‌های فولادی به بخش خصوصی، اجرای طرح‌های نیمه تمام و استفاده از ظرفیت‌های خالی صنایع معدنی، جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، توسعه سخت‌افزاری و تعریف طرح‌های جدید در حوزه معدن و … به عنوان ماموریت‌های اصلی «ایمیدرو» اعلام شده بود.

ماجرای هفت طرح بزرگ فولادی

واگذاری هفت طرح بزرگ فولادی به بخش خصوصی را می‌توان یکی از چالش‌های بزرگ «وجیه الله جعفری» در دوران سرپرستی کوتاه وی در ایمیدرو محسوب کرد، چالشی که در دوران تصدی گری «خدامراد احمدی»، رییس سابق این سازمان نیز وجود داشت.

بر اساس وعده‌های مدیریت قبلی، هفت طرح باقیمانده باید در آذر ماه سال گذشته به بخش خصوصی واگذار می‌شد که این امر در دوران مدیریت قبلی اجرایی نشد و در دوران سرپرستی «جعفری» نیز تاخیر در ارائه گزارش ارزش گذاری کانون کارشناسان موجب شد تا واگذاری طرح‌های فولادی به مدیریت جدید منتقل شود.

جعفری در دوران سرپرستی خود از احتمال واگذاری هفت طرح مذکور تا پایان تیر ماه خبر داده بود، وعده‌ای که اجرای آن به رییس جدید ایمیدرو رسید و باید دید «فریدون احمدی» در این خصوص چه اقدامی صورت خواهد داد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

11 ساعت ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

3 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

1 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 هفته ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago