رئیس مجمع عالی واردات با تأکید بر لزوم بازنگری در کالاهای اولویت دهم خواستار آن شد که لوازم سلامتمحور و بهداشتمحور از این گروه خارج شده و ممنوعیت کالاهایی نظیر مبلمان، خودروی بالای ۲۵۰۰ سیسی و لوازم آشپزخانه تداوم داشته باشد.
محمدحسین برخوردار در گفتوگو با فارس گفت: باید در کالاهای وارداتی اولویت دهم تجدید نظر شود و اقلام سلامت محور و بهداشت محور و برخی از وسایل ورزشی و اقلام قطعات یدکی که در داخل کشور تولید نمیشوند و برخی محصولات IT که اگر واردات رسمی آن صورت نگیرد ممکن است به صورت قاچاق وارد شود،از این گروه خارج شوند.
وی افزود: برخی کالاهای دیگر نظیر لوستر، مبلمان، خودروهای بالای ۲۵۰۰ سیسی، لوازم آشپزخانه و لوازم حمام باید همچنان ممنوعیت داشته باشند و حتی با تعرفه ۲ یا ۳ برابر هم آزاد نشوند، چرا که این اقلام سرمایهبر هستند و اگر در داخل کشور تولید شود باعث اشتغالزایی میشود.
برخوردار از کاهش ممنوعیتها و محدودیتهای صادراتی استقبال کرده و گفت: این باعث میشود تا فعالان اقتصادی و صادرکنندگان بتوانند بازارهای خود را حفظ و اهداف توسعه صادرات غیرنفتی را دنبال کنند.
رئیس مجمع عالی واردات در خصوص خبر لغو تحریم کشتیرانی گفت: براساس قوانین تجارت بینالمللی هیچ کشوری حق ندارد چنین اجحافی را در حق کشور دیگر داشته باشد، لذا من معتقدم با استفاده از حقوق بینالملل حق ملت ایران را بازستانیم.
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…