مدیرکل سازمان تولید اسکناس بانک مرکزی درباره راهکار جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی گفت: برنامه درازمدت ما در این زمینه رفورم پولی است.
مجید صنیعی با بیان این مطلب افزود: اقداماتی باید در این زمینه انجام شود تا در آیندهای نه چندان دور کارهای لازم صورت گیرد.
وی همچنین درباره چاپ اسکناسهای درشتتر گفت: اسکناسهای پنج هزار و ۱۰ هزار تومانی را در سال ۹۰ چاپ کردیم و چاپ ایران چکهای ۵۰ هزار تومانی را به صورت محدود داشتیم که این موضوع بر اساس قانونی بود که در بودجه سال ۹۱ مصوب شده بود و قرار بود ایران چکهای ۵۰۰ هزار ریالی با سازو کار خودش ادامه پیدا کند.
وی با بیان اینکه در بودجه سال ۹۲ هم به نوعی ادامه چاپ و انتشار آن با همان سازو کار گذشته و شاید با محدویت بیشتری ادامه دارد گفت: با توجه به اینکه ما در چارچوب اسکناس محدویت داریم و بلافاصله بعد از ۱۰ هزار تومان نمیشود مجوز اسکناسهای ۵۰ هزار تومانی را گرفت، بنابراین خواه ناخواه اسکناس ۲۰ هزار تومانی مطرح میشود و بعد از آن که انتشار اسکناس به حدی برسد که بتواند در خودپردازها قرار گرفته و به تولید انبوه برسد، اسکناسهای ۵۰ هزار تومانی چاپ میشود.
صنیعی همچنین با بیان اینکه برای چاپ اسکناس هزینهای حدود ۶۸ تا ۷۰ تومان صرف میشود و اسکناسهایی که در سال ۹۱ امحاء شد، هر قطعه ۲۴ تا ۲۵ تومان هزینه داشت گفت: هر ساله حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون قطعه اسکناس امحاء میشود.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…