نخستین موزه پوشاک اقوام ایرانی به زودی راه اندازی و عکسهایی از نمونه لباس اقوام ایرانی در فضای مجازی نمایش داده میشود.
فاطمه بهرامی،عضو شواری فرهنگی دانشگاه هنر ،با بیان این مطلب در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی برنا اظهار داشت: در این موزه مجازی عکسهای نمونه لباس اقوام مختلف ایرانی از زوایای مختلف نشان داده میشود، این در حالی است که تا به حال ۶ گالری و ۲۱ فضای مختلف برای نمایش نمونه لباسها تعریف شده است.
به گفته این عضو شواری فرهنگی دانشگاه هنر و طراح لباس، با توجه به این که تنوع لباس قومیتها در ایران زیاد است جای موزه لباس اقوام ایرانی در فضای مجازی خالی است، بنابراین با راه اندازی این فضای مجازی امکان دسترسی سراسری به نمونه لباسها آسان میشود.
وی در ادامه افزود: موزه مجازی لباس در کشورهای دیگری که تنوع کمتری نسبت به پوشش ایرانی دارند مانند ترکیه وجود دارد. بر همین اساس این موزه برای نمایش لباسهای زنانه و مردانه و همچنین برای بچهها در انواع لباس فصلی، کار و مهمانی در اقوام مختلف راه اندازی میشود.
عضو شواری فرهنگی دانشگاه هنر با بیان اینکه این موزه مجازی به دو زبان فارسی و انگلیسی راه اندازی خواهد شد، اظهار داشت: تا کنون برای راه اندازی این موزه مجازی از ۱۴۰ نمونه لباس عکاسی کردیم، این در حالی است که در برنامهها نمایش سربند و شلوار و جوراب نیز دیده شده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…