وزیر صنعت، معدن و تجارت از راهاندازی پتروشیمی PVC در همدان بهزودی خبر داد و گفت: عقبماندگیها در صنعت همدان وجود دارد اما منابع طبیعی همدان مطلوب بوده و میتواند منشاء رشد و توسعه صنعت باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقهی همدان، «محمد نعمتزاده» دیروز (سهشنبه ۱۸ آذرماه) در شورای اداری استان، اظهار کرد: شرایط کشور مانند دوران جنگ نیست، چون در دوران جنگ در خاموشی چراغها برای توزیع نیروها برنامهریزی میشد و ایثارگران برای کشور ما امنیت، صلح و دوستی ایجاد کردند تا ما بتوانیم کشور را بسازیم.
وی تصریح کرد: استان همدان در گذشته اقتصاد سنتی داشت که از جمله آنها کشاورزی و دامداری بوده است و پس از گذشت چندین سال امور سازندگی آغاز شد و مسئولان بهدنبال این بودند که فرهنگ صنعتی را وارد همدان کنند و کارهایی در این زمینه انجام شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: چندین واحد سیمان در این استان نیز راهاندازی و در بخش تبدیلی، لبنیات و کشاورزی نیز اقدامات خوبی انجام شد به گونهای که در بخش کشاورزی در تولید سیبزمینی صنایع ملی مکلف شد در این زمینه سرمایهگذاری کند طوریکه روند پیشرفت در این زمینه خوب است اما قابل قبول نیست.
نعمتزاده ادامه داد: پتروشیمی PVC در همدان بهزودی راهاندازی میشود که این موضوع میتواند آغاز خوبی برای پیشرفت استان باشد.
وی یادآور شد: در گذشته قرار بر این شد که یکی از پالایشگاههای استان اراک به همدان منتقل شود و یک واحد پتروشیمی در اتیلن غرب به همدان اختصاص داده شود اما در این زمینه سرمایهگذاران کاری نکردند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت به سرمایهگذاران مهلت داد تا ظرف دو ماه در این زمینه سرمایهگذاری کنند در غیر این صورت پروژه به سایر سرمایهگذاران واگذار میشود.
نعمتزاده خاطرنشان کرد: در این منطقه زمین وجود دارد و از سرمایهگذاران داخل و خارج کشور بهرهمند میشویم تا حرکتها بهتر از گذشته شود.
وی گفت: بیشترین وقت مدیران ما اغلب صرف ادارات مالیات و بانکها میشود که این واقعیت خوبی نیست، چون وقتی میخواهیم از رکود خارج شویم باید همه دستگاهها همکاری لازم را داشته باشند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: مدیران باید ملاحظه کنند و اگر معوقاتی وجود دارد باید بدانند که در این شرایط اقتصادی دولت پول لازم دارد و ۱۲ درصد سود مالیاتی بیشتر از سالهای پیش بوده است که انتظار میرود معاون رئیسجمهور این مشکل را حل کند.
نعمتزاده به مشکل بانکها اشاره و تصریح کرد: افزایش نرخ ارز به دو و ۳.۵ برابر مصوب، رکود، تحریم، عدم ارتباط بانکی با خارج از کشور و پرداخت ۱۳۰ درصد به جای ۱۰ درصد پیش پرداخت از مشکلات موجود در بانکهاست.
وی ادامه داد: از بانکها انتظار داریم همکاری و مساعدت خود را بیشتر کنند و گاهی برخی بانکها میگویند هنگام عدم سختگیری با دستگاههای نظارتی مواجه می شویم بنابراین باید دستگاههای نظارتی نیز در این راستا همکاری کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: گاهی یک دستگاه میخواهد پول را به صورت حرفهای ندهد که باید با آنها برخورد جدی شود اما اگر بهعلت شرایط اخیر که بر ما تحمیل شد که شرایط سختی را برای صنعت و اقتصاد کشور وارد کرد باید با سعهی صدر بر آنها نظارت داشت تا بتوانیم این شرایط را پشت سر بگذاریم در غیر این صورت شرایط بسیار دشوارتر میشود.
نعمتزاده خاطرنشان کرد: استاندار همدان با برگزاری جلساتی با بانکها میتواند مسائلی از این دست را به حداقل برساند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…