معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند گفت: پژوهشکده پنبه در سرایان راه اندازی خواهد شد.
محمد علی بهدانی گفت: با توجه به پتانسیلهای سرایان در خصوص سطح زیر کشت و میزان تولید پنبه پژوهشکده پنبه در سرایان راهاندازی خواهد شد.
بهدانی، وجود دانشکده کشاورزی، برگزاری جشنواره پنبه در سال گذشته و تقاضاهای مردم را از دلایل راهاندازی پژوهشکده پنبه در سرایان دانست و به اخذ مجوز و انتخاب مسوول برای راه اندازی پژوهشکده اشاره کرد.
ابراهیم زاده مسوول دانشکده سرایان نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: پژوهشکده پنبه در سایت دانشگاه کشاورزی سرایان راهاندازی خواهد شد.
ابراهیم زاده با اشاره به اینکه سرایان بیش از ۱۰ تن پنبه دارد، تصریح کرد: پنبه سرایان از نظر درجه سفیدی رتبه اول را در کشور دارد.
وی کل مساحت زمین برای پژوهشکده را ۶۰ هکتار اعلام کرد و افزود: از این مقدار ۵۰ هکتار برای ساختمان اداری و رفاهی و آموزشی و ۱۰ هکتار زمین به عنوان مزرعه برای کارهای پژوهشی انتخاب شده است.
مسوول دانشکده سرایان ادامه داد: ۱۵ هزار نفر در بحث تولید پنبه در سرایان فعال هستند و بر اساس پیشبینیها با راهاندازی پژوهشکده پنبه نیز برای ۳۵ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
ابراهیمزاده تصریح کرد: سه گروه پژوهشی در قالب گروههای هفت نفره از اعضای هیئت علمی دانشگاه در گرایشهای پنبه و دانههای روغنی فعالیت خواهند کرد.
مسوول دانشکده سرایان از برگزاری همایش پنبه در سال آینده خبر داد.
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابتپذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…