اخبار فرش ماشینی

راه اندازی شهرک صنایع نوین در آران و بیدگل ضرورت دارد

فرماندار آران و بیدگل:
راه اندازی شهرک صنایع نوین در آران و بیدگل ضرورت دارد

فرماندار آران و بیدگل گفت:با توجه به تک محصولی بودن صنایع در آران و بیدگل (تولید فرش ماشینی) راه اندازی شهرک صنایع نوین در راستای پویایی اقتصادی این شهرستان ضروری است.

به گزارش مجله نساجی کهن به نقل از خبرنگار مهر در دیدار با صاحبان صنایع آران و بیدگل اظهار داشت: تولید سالانه ۴۵ میلیون مترمربع فرش ماشینی در شهرستان آران و بیدگل نشان از ظرفیت و پتانسیل بالای این منطقه در اشتغال، تولید و کسب و کار است.

وی با بیان اینکه صاحبان صنایع این شهرستان در شرایط سخت جامعه و تحریم های اقتصادی، چرخه تولید و صنعت را می گردانند، گفت: تلاش تولید کنندگان فرش ماشینی در تثبیت اشتغال ستودنی است.

فرماندار آران و بیدگل به سفر ماه اخیر وزیر صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و افزود: در این سفر مشکلات عمده از سوی نمایندگان صنعتگران دو شهرک صنعتی سلیمان صباحی و هلال مطرح شد و بر این اساس تلاش دولت، رفع مشکلات مهمی چون تامین مواد اولیه، تهیه ارز و صادرات فرش صاحبان صنعت فرش ماشینی ضروری است.

وی مشکلات مالیات بر ارزش افزوده، اسناد مالکیت اراضی، بیمه کارگران و تامین آب و برق در نقاطی از این دو شهرک را از دیگر مشکلاتی برشمرد که در کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید فرمانداری بررسی می شود.

بایبوردی فعالیت ۱۸ هزار نفر کارگر در صنعت شهرستان آران و بیدگل را در توسعه و اشتغال پایدار این شهرستان مهم خواند و افزود: فضای این منطقه صنعتی، نیازمند بازسازی محیطی برای حضور شهروندان در محوطه های نمایشگاهی فرش ماشینی و تحرک اجتماعی بیشتر و فضای تفریحی است.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل بیان داشت: تک محصولی بودن صنعت این شهرستان مشکلی اقتصادی است که باید رفع شود و نیازمند راه انداری صنایع نوینی در حوزه های نانو، بایو، فناوری اطلاعات و الکترونیک و مباحثی از این قبیل است.

وی ساماندهی فضاهای فروشگاهی در شهرک های صنعتی سلیمان صباحی و هلال را خواستار شد و گفت: می توان راه‌اندازی بازار و نمایشگاه فروش فرش به صورت علمی و هوشمند را در این شهرستان عملیاتی کرد.

بایبوردی راه اندازی و تشکیل اتاق فکر صاحبان صنعت فرش ماشینی شهرستان در محل فرمانداری را ضروری دانست و گفت: صنعتگران می توانند در این اتاق فکر، ضمن ارائه طرح ها و ایده های خود در  راستای توسعه هرچه بیشتر صنایع این شهرستان، مشکلات حوزه تولید و اشتغال خود را مطرح و پیگیری کنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago