اخبار فرش ماشینی

راه اندازی پلت فرم های فروش پارچه های تولید داخل/ فعال سازی هایپر مارکت پارچه ایرانی در کشور

مسئول بخش صنعت هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، گفت: راه اندازی پلت فرم های فروش پارچه ایرانی به قیمت تولید کارخانه حرکتی برای توسعه توان صنعت نساجی کشوراست و قصد داریم در این زمینه هایپرمارکت پارچه ایرانی راه اندازی کنیم.

مهدی یکتا مسئول بخش صنعت هشتمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر، گفت: راه اندازی پلت فرم های فروش پارچه ایرانی به قیمت تولید کارخانه حرکتی برای توسعه توان صنعت نساجی کشوراست و قصد داریم در این زمینه هایپرمارکت پارچه ایرانی راه اندازی کنیم. مهمترین هدف بخش صنعت تامین پارچه برای خیاطان، طراحان داخلی به قیمت بسیار پایین و قیمت کارخانه است.

وی اظهار داشت: راه اندازی پلت فرم های فروش پارچه های تولید داخل، حرکتی برای توسعه توان نساجی کشور است این موضوع در بخش صنعت اتفاق جدیدی خواهد بود‌.

یکتا تصریح کرد: برنامه های بخش صنعت ویژه برای طراحان و خیاطان در هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر دو قسمت است یکی راه اندازی پلت فرم های فروش پارچه به قیمت درب کارخانه و دوم سه نشست تخصصی بسیار مهم در بخش صنعت است.

اولین نشست تخصصی تحت عنوان استاندارد های طراحی اسموت است اولین بار انجام می شود طراحی لباس در دنیا به روش های مختلف تدریس می شود ولی در هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر سعی کردیم متد اسموت که قدیمی ترین آکادمی مد دنیا است که تابحال روش های آن را در کشور تدریس نکرده ایم.

در این نشست استاد رحیمی از اساتید آکادمیک دانشگاه اسمود در مورد روش های طراحی لباس به روش اسمود سخن خواهد گفت.

دومین نشست تخصصی تکنیک های خلاقانه دوخت برای اولین بار در ایران توسط استاد ایرانی استاد باغبانی بر روی لباس شب و مجلسی به علاقمندان و طراحان حاضر در جشنواره مد و لباس فجر به صورت رایگان آموزش داده می شود.

نشست سوم نیز در مورد نحوه ساختن برند برند برای مزون ها و خانه های مد است تابحال سیمینارها و دوره هایی که در کشور برگزار شده است برند سازی برای شرکت ها و سازمان های بزرگ است در اشل کوچک تر ما این آموزش ها را نداشتیم و امسال برای اولین بار در جشنواره مد و لباس فجر برگزار می کنیم.این پلت فرم در وسعت بسیار زیادی انجام می شود.

در بخش صنعت هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر بیشتر سعی کردیم بخش خیاطان، مزون داران، طراحان را به بخش صنعت متصل کنیم .مهمترین هدف بخش صنعت هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر این است که بتوان زنجیره قبل از پوشاک را توسعه دهیم که بخش عمده آن پارچه و اکسسوار (ملحقات مد و لباس مانند کیف و کفش، جواهرات و زیورآلات است.

مهدی یکتا مسئول بخش صنعت هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر گفت: برای اولین بار پلت فرم های فروش تولید داخلی رونمایی می شود.

مدیر موسسه مد و لباس به دیگر برنامه های بخش صنعت در هشتمین جشنواره بین المللی مد ولباس فجر اشاره کرد و افزود: امسال در بخش صنعت جشنواره، توانمندی های فروش پارچه ایرانی و توانمندی کارخانجات کشور را به نمایش گذاشته خواهد شد.

هشتمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر، با شعار خوشا مکران و نقش بی‌مثالش ۲۶ بهمن تا ۲ اسفند ۹۷ از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب در مجتمع نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار می‌شود.

منبع: فارس

 

 

[instagram-feed]
بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago