Categories: اخبار نساجی

راه حلال را در بانکداری پیشه نکرده‌ایم

یکی از مراجع تقلید شیعیان با اشاره به اهتمام مراجع و رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اسلامی شدن امور بانکی گفت: مهمترین مشکل در بانکداری ما این است که راه حلال را در پیش نگرفته ایم.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، آیت الله العظمی سید محمد علوی گرگانی ظهر دوشنبه در دیدار با مدیرکل امور شعب موسسه مالی و اعتباری مهر استان قم با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی همه امور باید اسلامی شود اضافه کرد: تصرف در اموال عمومی و سرمایه‌های مردم یکی از موضوعات بسیار مهم و مسئولیت آور است که آیات و روایات زیادی درباره آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه مسئولیت بسیار سنگینی برعهده مسئولان بانکی کشور وجود دارد اظهار داشت: اهمیت مسائل مالی آنقدر زیاد است که پیامبر و ائمه همواره نسبت به آن تاکید زیادی داشتند و ابتدا می‌فرمودند الفقه ثم المتجر؛ ابتدا حکم شرعی را یاد بگیرید و بعد تجارت کنید.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: مسائل مالی جذبه و کشش زیادی دارد و از این رو برای انسان خطرناک است و اگر انسان مرتکب بی دقتی شود در لبه پرتگاه قرار می گیرد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن با بیان اینکه قرآن کریم ربا را در حکم محاربه و جنگ با خدا می داند اظهار داشت: شما مسئولان بانکی باید مراقب باشید تصدی اموال مردم موجب نشود تا این اموال به طریق نادرستی مورد استفاده قرار گیرد.

اهتمام مراجع به حل مشکلات بانکی

آیت الله علوی گرگانی با اشاره به اهتمام مراجع و رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اسلامی شدن امور بانکی گفت: مهمترین مشکل در بانکداری ما این است که راه حلال را در پیش نگرفته ایم.

وی دریافت دیرکرد وام را از مشکلات سیستم بانکی دانست و تاکید کرد: این موضوع باعث می شود تا بسیاری از خانواده‌ها دچار مشکل شوند.

تاکید بر حذف ربا

این مرجع تقلید با تأکید بر حذف ربا از سیستم بانکی کشور تأکید کرد: این گناه بسیار بزرگی است و قرآن آن را در حکم جنگ با خدا می‌داند.

وی در پایان بیان داشت: مسئولان و کارکنان بانک‌های کشور باید در به دست آوردن مال و صرف آن بسیار مراقب باشند تا موجب نارضایتی خدا نشود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

زندگی جدید منسوجات بازیافتی و تأثیرات زیست‌محیطی آن

صنعت نساجی یکی از مهم‌ترین صنایع جهان است که سالانه بیش از ۲.۶ میلیارد تکه،…

20 ساعت ago

احیای دوباره سبلان پارچه اردبیل به همت دولت

از بحران تا شکوفایی با حمایت‌های دولت سیزدهم مجتمع سبلان پارچه که شامل هفت کارخانه…

3 روز ago

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

5 روز ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

1 هفته ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

2 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

2 هفته ago