گلناز نصراللهی روز پنجشنبه در کارگروه تسهیل رفع موانع تولید استان یزد افزود: واحدهای تولیدی نساجی با نوسازی دستگاهها و افزایش تولیدات ، مواد تولیدی خود را تا دو و حتی سه ماه زودتر پیش فروش کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: با وجودی که واردات بی رویه برخی صنایع را با مشکل مواجه کرده با فعالیت های خوبی که با همکاری بخش خصوصی انجام و از مشکلات این بخش کاسته شده بگونه ای که تولیدات آن نیز افزایش یافته است.
مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت ، معدن و تجارت بررسی مشکلات هر رشته صنعتی بصورت جداگانه در کارگروههای استانی را خواستار شد و اظهار کرد: مشکلات هر رشته صنعتی با دیگری متفاوت است اما نوسازی دستگاهها و افزایش کیفیت محصولات می تواند ضمن افزایش رقابت موجب حل مشکلات تولید شود.
نصراللهی تاکید کرد: نباید جوی ایجاد شود که نمی توان همانگونه که با بازسازی دستگاههای نساجی بر مشکلات تولید آن فائق امدیم در سایر بخش ها آن را پیاده کرد.
در ادامه این جلسه مدیرکل صنعت ،معدن و تجارت استان یزد درباره دستاوردهای کارگروه رفع موانع و تسهیل تولید استان گفت: تاکنون ۱۹ نشست اصلی حاصل ۳۶۳ جلسه کارشناسی برگزار کرده ایم.
محمدرضا علمدار افزود: در این نشست ها ۳۱۸ مصوبه برای رفع مشکلات ۲۰۱ واحد صنعتی تصویب شد که ۱۷۲مورد آن یعنی ۵۴ درصد مصوبه ها مربوط به موانع بانکی بوده است و بقیه مربوط به مسائل مالیاتی، گاز ، تامین اجتماعی و برق و سایر موارد بوده است.
در این نشست پیشنهادهایی مانند بررسی تقاضای واحدهای تولیدی، جدی گرفتن اجرای مصوبات کارگروه ها ، ضرورت ارتقای ظرفیت استفاده از فناوری های روز دنیا در واحدهای کوچک و متوسط و توجه ویژه به استان یزد از سوی وزارت صنعت مطرح شد.
سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در استان یزد فعال است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…